| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : BIO

28.4.2012 13:10:28 Katka

Re: Jak puflovat amarant?

Nevím, co je to puflovat, ale pokud myslíš pufování, tak se obávám, že to doma neuděláš.
Pufování probíhá tak, že surovinu dáš do nádoby, kde za velké teploty (cca 300stC) a velkého tlaku se odpaří voda a surovina nabobtná. Celý proces trvá několik málo vteřin.
To prostě doma nedocílíš.

Pufované výrobky mají vysoký GI a proto nejsou vhodné při redukční dietě.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Jak puflovat amarant? maja3maja 28.4.2012 10:56
*Re: Jak puflovat amarant? Lucie+3 28.4.2012 11:32
*Re: Jak puflovat amarant? Katka 28.4.2012 13:10
**Re: Jak puflovat amarant? maja3maja 28.4.2012 20:52

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.