Ahoj holky,
všechny vás moc zdravím a hlásím, že už máme snad "zažehnáno". Mám tak vydesinfikovanou domácnost, že už tu snad žádná potvora nemůže přežít.
Včera večer jsem ještě vytírala Savem, všechno vypraný, vyžehlený. Už nevím, co víc bych měla udělat.
Dneska mám obě holky doma. Eli je omluvená z toho divadýlka a Šári má ředitelské volno i zítra (mají na škole přijímačky). Včera už lístek na Titanic s tou spolužačkou nesehnaly, tak jdou dneska. A pak prý na zmrzlinový pohár a na kafíčko Latté. Ona to miluje. Ráda jí na to dám peníze, ona fakt v tý škole dře jak kůň, nikde se mi netoulá, tak jsem ráda, že jde s kamarádkou za kulturou a že si dají něco dobrého.
Elince jsem slíbila, že pojedeme příští týden na pávy do Prahy, prý jsou už k vidění ve Valdštejnské zahradě a jsou prý i krotcí. To bude něco pro ni.
Jinak hlásím, že máme nádherný počasí, má být snad celý tento týden. Včera jsem posekala půl zahrady (strašně mě to baví) a musím ještě uklidit naše zahradní posezení a domeček, kde bývala babička (nevím, jestli víte, že jsme ji tady měli loni v přístavku, ona měla chudinka Alzheimra, bylo to strašný, už nikoho nepoznávala, ale byla to nejhodnější babička - měla chudák těžký život s alkoholikem, ten se s ní pak rozvedl, pak s ní přestal mluvit její syn -mámy brácha, kvůli tomu baráčku, no měla té bolesti v životě moc).
Máme tam teď takový jako odkládací sklad - děda tam dává všechno možný, na zemi má basičky s pivama, na židli montérky, my tam dáváme vyřazené věci po dětech, musím to tento týden přebrat a uklidit tam.
Dneska se mnou na úklidu byla máma i táta - jsou opravdu strašně obětaví. Elince jsem řekla, kdyby se vzbudila a byla ještě tma, aby šla do pokojíčku k Šárince, ale ona mi ráno říkala, když jsem přijela, že se vzbudila, že jsem tam nikde nebyla a že si vzala ty 2 svoje polštářky-miláčky a že s nima zase dál usnula. Tak mě moc překvapila. Já myslela, že se bude bát tmy a že poletí za Šarou - jak jí teď říká, ale ona znovu usnula.

Zítra jsem slíbila Šárce, že s ní dojedu do Prahy podívat se po kontaktních čočkách. Už nechce nosit brýle, prý jsou s jednou holčinou jenom dvě ve třídě, co je mají, ostatní už nosí čočky. Tak zkusíme nejdřív nějaké na měsíc, jestli to vůbec prodávají, a když si to bude umět nasazovat, tak jí koupím na dýl. Já je měla asi před 10 lety, ale neuměla jsem si je nandavat, tak jsem je vyhodila a od té doby jsem slepá jak patrona - brýle nesnesu.
Holky, tak já jdu zapínat pračku, čekám řemeslníka, bude nám dělat balkón - strhávat dlaždičky a dávat novou izolaci. Už tu měl být. Mějte se moc hezky a zase napište.
Lipuško - video nádherný, to je přesný - Pasodoble nikdy nezklame.
Gerberko - Bédík začíná už 4. týden, viď? Tak moc moc držím palce. Jen tak dál.
Ivčo - děkuju za příspěvek - a co Kájík? Šel dneska? Co ta rýma? Už je to lepší?