u nás je přírodní led taky o tom že nemáme my dva brusle
taky jsme měli sáňky, ale my jsme je měli proto, že jak jsme jeli tak předtím jsem byla Luckou před barákem a už se nám nechtělo jít do sklepa, tak Láďa vzadl doma jen brusle, helmu + připravenou tašku - banán, kapesníky, teplé ponožky...... sáně teda do kufru a jelo se. Jeli jsme především oblídnout kde to je a jak to tam vypadá a jsem fakt nadšená

na sáňkách jsme jí krásně obuli, a pak se tam na nich i vozili s tím chlapečkem
nevýhoda rybníku je odhrabování sněhu a vybroušené rýhy, ale to nijak nevadí.
Odhrabování jsem uvítala aspoň mi nebyla zima. Akorát problém je hrablo. To máme na chalupě. Příště si vezmem tady z baráku, stejně ho používá jen Láďa a soused...nikdo jiný se tu neobtěžuje

Holky, u nás v domě spal včera nějaký ožrala...
Láďa šel ráno v 8h a na schodech o patro níž spí ožrala... "co tu děláte? kdo vás sem pustil? tady bydlíte" něco blekotal.... tak ho vypakoval ven....
tak mi volal - říkám to není možné, dyť musel jít Radek (soused) ráno v 5,30h do práce.... volám Radkovi jestli někoho neviděl... "jó viděl, jsem šel a na schodech cosi, jsem myslel že deka, tam není vidět.... nesvítí jim žárovka a nikdo se opět neobtěžuje...
Takže tma jak v pr... tak prý ho tam nechal protože měl strach aby jednu nekoupil a v půl šestý se pomoci nedovolá...
nám tady na patře nesvítila 3 týdny - jsem čekala komu to bude vadit... nakonec jsem jí obětovala já, když jsem přišly z Luckou zvenku potmě, vyměňoval jí Radek.... pak zalíval kytky na chodbě, mu říkám proč mi nezalil tu orchidej - prý jsem jí neviděl jak je o patro výš tma

.... takže my jsme něco jako dům hrůzy.... nahoře to nesvítí, my jsme nesvítili do nedávna, pod náma nově nesvítí.... takže dobrý né.... zámek nefunguje - prý zamrznul tak samozamykací se nezamyká

(zajímavé že včšude v okolí zámka nemrznou

) se pak nemůžem divit že tu máme ubytovnu pro bezdomovce...
dneska tu asi nebyl... ale jinak až se pochlubí jak dobře přespal (a až do 8mi h) tak jich tu máme tlupu... budou Láďa s Radkem jezdit do práce asi po klandru či co?

Hlavně že budou chtít odměny!!!
Přesně za tato služby jsme mívali tady tu chodbičku zdarma, bylo to tak už za předchozích maijtelů těchto dvou bytů.... no loni napsali, že jsme doteďka využívali bezplatně a naúčtovali... jako je to asi 100 měsíčně, tak ať si jí naúčtují.... ale ať nečekají drobné opravy... taky Láďa víceméně skončil když mu řekli, že v kočárkárně se malovat nebude, záměk se nevymění.... (to chtěl před porodem).... a to chtěl jen proplatit barvu a fabku.... přitom by to dělal sám nebo jak jinak s Radkem.
Vyklízení bordelu - opět oni dva... musí se domluvit jak jim vychází směny - a jak přistavuje městská část kontejner...
no jak říkám Láďa už to má na háku... od té kočárkárny se nasr... a naúčtováním chodbičky to dovršili.... od té doby jsme dali snad jen tu žárovku...