22.1.2012 9:33:18 Analeh a zlobidla D+L
Re: Ahoj
Ahoj při neděli,
tak u nás sněho pršelo ted to taje břečka hnus....
Luki u našich Denys spí tatín šel do práce,já vařím,přemýšlím co upeču a budu žehlit,taková normální neděle.
Monči Zuzka je už tak velká přijde mi že ještě v létě+ byla taková dětská ted je z ní slečna.Dortíky povedené:) měla určitě radost.
V pátek jsme byli v bazaru a konečně má Denys výbavu skoro celou,ještě čekáme na kalhoty mám je z mma,dojdou po neděli,ještě pro potvrzko k dr,naštěstí mi pán dal potvrzení o seřízení lyží bez datumu,jsem ho poprosilamtak datum jenom dopíšu a nemusíme tam zpět.Zítra jede Denča s kolegynkou na svah nabídla se že ji aspon trošku základy naučí aby se tak nebála,snad lyže nezlomía nebo sobě nohy...tatín totiž když byl kluk dva dny před lyžákem zlomil lyže

Páji prosím tě nakonec jsme lyže vybrali v bazuaru na lyžáky takže děkuju moc za nabídku,ale nebudem si je od těbe půjčovat.Řeknu vám že jsem to spočítla sakum perdeis lyžáken jsme za částkou deseti tisíc,páč nemela vůůbec nic...a to mi ředitel když jsem mu říkla že to půjde do tisíců tvrdil že to není možné bych mu ty účty nejraději šla ukázat aby si to uvědomil....no nic jdu k plotně

Odpovědět