| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vlasy

2.12.2011 8:33:11 anavel + 3

Re: Prodlužování vlasů SO.CAP

Koukam, ze Vam nikdo neodpovedel. Ja sice nemam zkusenost s timto druhem vlasu, ja pred lety mela vlasy prodlouzene, uz si nepamatuji, jak se jmenovaly, ale byly lepene na moje vlasy, tusim vcelym voskem. Ja mela vlastni vlasy po ramena a nechala si prodlouzit az na zadek. Prvnich par dni jsem byla samozrejme nadsena, po case se nadseni vytratilo, pece je uplne silene narocna, vlasy mi vypadavaly, jednotlive spoje se lepily k sobe, nesmela jsem pouzit kondicioner a pak kdyz mi vlasy odrustaly (mam blond) to bylo take zajimave. Mela jsem je asi 6 mesicu a s radosti si je nechala vyndat a uz NIKDY vice. Jediny pozitivum bylo, ze mi za tech 6 mesicu narostly hodne moje vlastni vlasy, sama jsem koukala jak blazen, najednou jsem mela svoje vlasy docela dlouhy ~t~ Je to uz asi 8 let, ale od ty doby me to ani jednou nenapadlo, ze bych si je nechala znova dat, coz Vam asi moc nepomohlo ~t~.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Téma: Prodlužování vlasů so.cap petuli1108 1.12.2011 20:33
*Re: Prodlužování vlasů SO.CAP anavel + 3 2.12.2011 8:33
*Re: Prodlužování vlasů so.cap ilonka12 9.1.2012 22:25

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.