17.11.2011 21:49:45
Handy
Re: Re:
Claire, to je teda něco s těma kloubama.

Tak hlavně, ať se to nezhoršuje!!! Kamarádka měla taky nějaký revmatický problém a byla těhotná a snad i nějakou léčbu na začátku podstupovala - ale netuším v jakém stavu to revma měla.

Prostě hlavně ať je líp.
Myško se třema dětma zvládám řekla bych, že dost v pohodě - asi už jsem získala holt nějaký nadhled. I když teda problém jsem neměla ani s prvním - chodila jsem se sprchovat i když byl vzhůru. Ale on byl hodný dítě, moc toho nenaplakal (nebo skoro vůbec).

A s tím plaváním - není to nějaká velká věda? Pokud Kačka umí reagovat na signál před potápěním, tak se snad nemusíš ničeho bát. Důležitý je, abys byla ty v pohodě a jistá tím co děláš.
Když vzpomínám, co jsme prováděli na plavču my, tak nejprve přetírání čumáčku mokrou rukou, pak přelévání vodou z dlaně, pak z kelímku - držet dítko ležící na zádečkách nebo na bříšku a postupně přelívání vodou z kelímku a zanoření pod vodu. U toho říkat signál a od toho se odvíjeli i všechny další aktivity pak ve "velkém" bazénu.

No, ale našemu Pepemu to bylo stejně prd platné - ač byl jediné dítě v kurzu, které se potápělo rádo a bez problémů, tak dneska není schopný si nechat umýt hlavu aniž by u toho ryčel jak trdloň.

Ale byla to fajn aktivita a naštěstí jsme to na rozdíl od několika známých a kamarádek neodstonávali.

Odpovědět