25.3.2011 8:05:14 Míša + 3
Praha - nákup, restaurace, zábava
Ahoj maminky, teď poprosím o radu hlavně ty pražské. Zítra se chystáme s rodinkou do Prahy, pravděpodobně to bude celodenní akce. Vzhledem ke katastrofálnímu výběru bot a oblečení pro děti a manžela v našem městě jsem se rozhodla, že bychom navštívili nějaké nákupní centrum - sháním pro děti kvalitní boty typu Superfit, Primigi, pro manžela nějaké sporotovní boty. Pak bychom došli někam na oběd, popřípadě do nějaké cukrárny na dortíka a pak bych ráda na nějakou akci pro děti - pěkné zábavní centrum nebo jiná akce. Chci vás moc poprosit, můžete mi poradit, kde by se nám mohlo líbit? V Praze jsem byla naposledy asi před 10 lety bez dětí. Takže netuším vůbec, kde se dobře nakupuje, nejlépe, aby bylo několik obchodů na jednom místě, ať nelítáme sem a tam. Také kde je nějaká baby friendly restaurace nebo také cukrárna, kde je hernička, ideálně přebalovací pult atd. A pak kam vyrazit dál. Jedeme s téměř 4 - letými dvojčaty, spíš jsou to akční děti, takže nějaké hrady/ zámky/ muzea nepřipadají v úvahu, spíš aby se děti mohly vyřádit. A také s sebou budeme mít našeho benjamínka, mimčo 3,5 měsíce, takže aby to bylo vhodné i pro kočárek. Musím to mít dobře naplánované, aby nebyly velké prostoje, tak uvítám každý názor a radu, ať se pak na místě vyhneme stresu. Díky moc

PS: Úplně ideální by bylo, kdyby ty jednotlivé akce - obchod, restaurace, zábava byly blízko sebe, ať neprojíždíme celou Prahu. Ale nevím, jestli si toho nevymýšlím už moc

. Díky.
Odpovědět