Mně už tedy nic nepřekvapuje, ale je to na
. Já bych také řekla, odstěhujte se na Prosek, balkon se dá zamřížovat a špatné to tam není, ale pokud tam Jakub odmítá, tak to asi těžko.
A také si myslím, že nějaká schopná realitka by byt měla prodat - otázkou je za kolik, přízemí je samozřejmě mínus, ale zase Prosek je dost oblíbený. Moc držím pěsti, ať to dořešíte k nějakému rozumnému kompromisu.
A Kačenka je šikulka s tím spaním
, snad jí to už vydrží.
, co šílí?
Mě moje postava také štve, ale manža se tváří, že mu to neva, jsme už takoví stařečkové a naštěstí už má bříško i on, tak když zobeme čokoládu, komentujeme to, že trochu podpoříme špíčky.
On mě tedy humor přejde, až budu muset vytáhnout plavky. A není to třeba od Pepy rejpání, jako hloupé vtípky? Rozhodně přeci nejsi tlustá.
A dort se ti moc povedl. 
Snad to bude jen krátkodobý úlet.
A když poplakává, tak ho asi něco trápí, třeba předběhne ségru se zoubky? U nás jsou noci nadále na houby, na těch horách se mi budil třeba co půl hoďky, teď už 2 noci nebyl potřeba kočárek, ale rozhodně nejásám, budíček průměrně po 1,5 hodině, snad to ty malé chlapy v dohledné době přejde. Doufám, že bacila jsi v noci zahnala.
A s tím spaním přes den - Tobíno teď spí většinou přes poledne tak kolem hodinky a pokud nejedeme autem nebo s kočárkem ven, tak odpoledne už téměř nikdy a spát chodí ve 20 hod., ale u Adámka je to hodně nezvyklé, co? Tak snad zase začne přes den hezky spinkat.
A to je skvělé, že Peťulka se budí jen jednou za noc.

a užijte si to ve školce. Do podnikání držím palce
a také jsem zvědavá, jestli nám prozradíš, co chystáte. 
S krmením neporadím, my máme otesánka, takže to naštěstí neřeším, ale určitě se to u vás také zlomí, chce to holt spoustu trpělivosti.

Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.