Re: Máte rádi oslavy?
Z domova jsem byla zvykla, že jak má někdo narozeniny či svátek je prostě slušnost mu popřát - dát třeba dort , bombony, kytičku a drobnost pro radost.
Snažím s to dodrržovat.
Ale poslení dobou mne to dost unavuje. Mati má narozeniny i svátek 3 dny ode mne, tak se vždycky sveze... syn zase s mým tátou, tak se vždycky svezou. Pro mne to znamená den chystat oslavu a den uklízet po návštěvě. A do toho ségra v době před vysvědčením. Mi máme dvojdomek s tchánovcema, ale rodina z mé strany si jaksi navykla vše slavit u nás. Při posledním svátku mojí ségry sem razantně řekla, že se u nás slavit nebude, že já ségře popřeju, až ji uvidim, že není malá (bude jí 30) a máti se málem zhroutila z toho, jak ji nemám ráda.
Naprostý pak je tchyně, která od svatby všude říká, jak je moje rodina nemožná, že furt slavíme a oni neslaví... hahaha.
Slaví, ale ne s námi, slaví s rodinou dcery, s těmi posedí popijí, mi jdeme mimo - tohle mi teda mrzí ještě víc.
Tchánovci nechodí ani na oslavu narozenin našich dětí, popřejou jim třeba dopoledne, a to přesto, že naposledy synkové vyráběli pozvánky na 14h... prostě trapný.
Odpovědět