Re: Císařský řez - možnost volby
Já teda přirozený porod neprodělala. Mám za sebou dvě sekce, ta první jsem si teda myslela že byla strašná, že větší bolest ani nemůže být, ale ta druhá mě vyvedla z omylu. U první byla teda ta rekonvalescence delší, ale po třech týdnech už jsem nekrvácela ani nešpinila, jizva teda bolela ale jinak jsem byla v pohodě. Na nohy jsem se teda nemohla kloudně postavit asi dva dny a pak pokaždý, když jsem se zvedala z postele, to bolelo jako čert. U druhé sekce jsem byla druhý den téměř v pohodě a třetí den už jsem nechtěla ani analgetika na bolest. Ale když mi bezrpostředně po sekci přestala zabírat analgetika, tak jsem si myslela, že umřu a to doslova a bez jakéhokoliv přehánění. Dávali mi Mofriny, nezabíral, zabral potom až v kombibaci s jinými analgetiky, ale i tak jsem si tam asi hodinku poležela v neskutečných bolestech. Tekl po mě studený pot, měla jsem horečku, prostě strašný. Sestra říkala, že to jsou děložní stahy a že se to dá rovnat s porodníma bolestma. Jsem docela ráda, že to trvalo "jen" hodinu. V tu chvíli jsem si říkala už nikdy víc. Teď už je to skoro zapomenuto, ale byla to fakt síla....Takže si myslím, že jsem si svoje taky prodělala....Včera mi zkončilo šestinedělí, krvácím pořád, břicho mě bolí, jizva mi v jednom místě stále hnisá - nic moc. Prostě si myslím, že každý má svoje, příjemný není ani jedno a každý to vnímá jinak. Ale z vlastní zkušenosti - císař není žádná velká výhra...Jak říká kamarádka - rodila jsem přirozeně i císařem - nezaujalo mě ani jedno - další dítě si koupím na tržišti:-D
Odpovědět