26.6.2010 13:56:37 Jaana2
Re: Odloučení - zkouška
Evo byla jsem jeho druhá manželka . První od něj odešla po cca 4 letech s malou dcerou, já to vydržela zhruba taky tak dlouho a dovolila jsem si též odejít s malou dcerou, takže on prostě nechtěl být sám a platit na další dítě . Rozvod se táhl proto tak dlouho, že jsme se soudili o dceru ( chtěl ji do výhradní péče) , nakonec jsem mu podepsala, že se vzdávám finančního vyrovnání (postavili jsme dům) a on na základě toho přestal chtít dceru do péče. JInak by se nám to mohlo táhnout ješta asi dýl. My se rozváděli v době, kdy začal platit nový zákon o rodině a sami soudci si s tím nevěděli rady, tak se to strašně protahovalo. Pak mě ještě dobu nahlašoval na sociálce, aby kontrolovali, jestli chodí dcera do školy v nerozbitých botech nebo jesli jí platím obědy a tak, nechtěl jí měnit termíny pobytu u něj, když měla třeba výlet se skautem, museli jsme kvůli tomu až k soudu a tak. On není nějaký psychopat nebo alkoholik nebo děvkař. Jen se prostě nedá žít ani s ním ani vedle něho. Je stále sám a asi mu to tak vyhovuje.
Odpovědět