17.5.2010 13:19:03 Lassie66
Re: Proč má někdo neustále smůlu ve vztazích?
Ještě k tomu standardu. Myslím, že by ho hodně lidí hodnotilo jako minimálně vyšší:
"V Itálii jíme prakticky furt lasagne. Nejlepší mají ve Florencii na náměstí za dómem, za nějakých srandovních osm nebo deset Euro. Škoda, že jsme se tam letos nedostali, chyběj mi.

Taky mají ve Florencii báječný cukrárny.
A italský kafe se nedá srovnávat s žádným jiným, prostě to uměj.
V Miláně jsem se taky vždycky dobře najedla, dokonce i v takovém tom primitívo zařízení se dvěma plastovejma stolkama na ulici, kde ohřívaj hotovky v mikrovlnce. Italové jsou holt taky mistři žrádla.
Oproti tomu v Anglii nic moc, v USA naprostá tragédie.
V Německu taky radši zajdu do McDonalda, i když v Čechách bych tam nešla ani omylem. Norimberské nebo bavorské klobásky na grilu jsou sice celkem fajn, ale zbytek národní kuchyně vcelku blivajz. Najmě cibulový koláč. Brrr.
Jo a perlička, v Ghaně mi fakt moc chutnaly takový místní špízy, co nám o nich tvrdili, že jsou z vepřovýho, ale byly z krysy a z pejska.

"
Cestování je prima, je to určitě dobrá investice. Nicméně třeba na tom se šetřit dá, tzn. Cestovat se nemusí. Sushi a kaviár se jíst nemusí. Pochopitelně že ti to nechci brát

. Dopřej si. Ale píšu o tom, že když po něčem toužíš, pak si vyber to, po čem toužíš nejvíce a vzdej se něčeho jiného. No a jestli ty výlety platí chlap, pak to zase není takovej škrt.

Odpovědět