Podváděná: tak to tedy je síla!!

to fakt chlapi ujíždějí na tom, že si na webu sdělují zkušenosti z privátu pod vlivem viagry? Jééé, to je fakt úlet!
Promiň, ale jsem v šoku, jako jsi asi byla i ty!

Antidepresiva ti pomohou na pár týdnů přežít, ale dlouhodobě budeš muset začít u sebe. Pracovat na sobě. Už jsem tady několikrát psala náš příběh, nebudu se opakovat. Ačkoliv, na ten tvůj to nemá. My jsme slabý odvar...
Ale u nás jednoznačně zabralo, když jsem se začala zaobírat sama sebou. Začala jsem po porodu zase o sebe trochu pečovat, našla si "svůj" volný čas. Dítě svěřila muži a trochu si zase užívala života.
Kdyby se mi stalo to co tobě, asi bych už o záchranu vztahu nestála. Pro mě by muž skončil. Takže bych se soustředila na to, jak budu žít já a jak to všechno (domácnost, péči o dítě, práce...) zvládnu. Konkrétně, v krocích. Nemá smysl filozofovat "jak já to všechno zvládnu???" Prostě si musíš sepsat - zítra zajít na pracák, pozítří začít shánět podnájem, azylový dům apod....
A určitě se budeš sama divit, kolik toho zvládneš!

Mně třeba taky pomohl příběh mé sestry, kterou na začátku prvního těhotenství zradil přítel (sliboval, že se rozvede, že to nefunguje, ale vrátil se k manželce, ačkoliv věděl, že sestra je těhotná), žila sama v zahraničí, bez finanční podpory. Nakonec vše zvládla, dnes má dvě krásné děti a dokonce i hodného chlapa, dům, a je vedoucí katedry na prestižní akademii.

Tak to mě vždycky nakopne!
Držím pěsti