ahoj holky, to já jsem taky ráda, když dá malá o sobě vědět, ale někdy to je síla. Včera mě tak píchala na boku, nepomohlo šťouchání, až teplá voda, to se celá v břichu zavlnila a píchání přestalo. Jinak já mám pořád bouli na levé straně břicha a pravá strana je oproti levé placatá. Nad pupkem a na levo cítím silné kopance a na levo jen šimrání, tak to odhaduji že je vše v poho, že to je lehtání ručičkami a na té pravé a nad pupkem nožky. Jinak já odhadům nevěřím a nechám se překvapit. U malá v 37. tipovali 3,2kg a ona se ve 41t narodila jen s 2,5kg. Včera jsem vyprala druhou pračku a zítra dopoledne se dám do žehlení. Manžel vezme malou ven. Večer žehlit nejsem schopná, to mě šíleně bolí nohy a záda. Malá mi holt dává zabrat. Taky mám strach jak bude zvládat můj pobyt v nemocnici, beze mě byla nanejvýš půl dne, tak snad to s taťkou zvládnou.
V noci jsem spala špatně, pořád se mi honilo hlavou co ještě musím nachystat a koupit, tak tu teď sedím u kávičky, malá si hraje chvíli sama, tak odpočívám a nabírám na ni síly.
Mějte se všichni moc krásně a užíjte si sněhu. Hlavně pozor na pády a snad nás to nezasněží tolik, aby jsme se včas dostaly do porodnice. Manžel řekl, že když tak mě tam odveze na sáních, máme to asi 15minut pěšky z kopečka.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.