| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

2.1.2010 22:47:35 Katty15

Re: Kočárek Firkon quatro

Ahojda,
taky nemáme tento tip,ale firkon jako značku ano.
Mám k tomuto kočárku pár výhrad. I když možná už tato diskuze není aktuální, třeba to ještě nekomu pomůže.
Kočárek jako takový je super prostorný, ale problém je s kolečky,pokud budete jezdit jiný terén než asfalt a max. lehčí hrbolky tak pohoda, ale do lesa kde nebude zrovna přímo rovná cesta, nic moc.Kolečka se hrkají,vypadávají ložiska, ale do města ideálním jinak. Další výtku mám k popruhům ve sportovní sedačce, jsou sice fajn, bezpečné ale pokud bude zima a dítě bude mít fusak, tak nepočítejte s tím, že ho do popruhů skrz fusak upevníte,jsou příliš krátké,s tím asi výrobci nepočítali, že by fusak někdo potřeboval. Mám skoro 10 měsíční dceru a pokud ji ted v zimě dám teplou bundu či kombinézu tak musí ležet nebo být v polosedu, jinak to prostě bez "kšírů nejde.A podotýkám, že do kočárku mám i originální fusak firkon, přesto hold to někdo nedomyslel.
Ale tento kočárek má také velké plus a to jsou chrániče odpružení po bokách kočárku, normálně by tam zvídavé dítko strčilo prstíky a je malér,ale tady to nehrozí.
Jinak jsem s kočárkem spokojená,takže pokud nebudete brázdit hrubý terén pohoda,a když budete chtít upevnit dítko v zimě do popruhů tak bud bez fusaku~t~ nebo nahaté ve fusaku~t~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Kočárek Firkon quatro Kotrmelec 27.9.2009 9:36
*Re: Kočárek Firkon quatro Zdenda , Eli a Zdenda 27.9.2009 12:29
**Re: Kočárek Firkon quatro nellys + 3 27.9.2009 19:55
*Re: Kočárek Firkon quatro Katty15 2.1.2010 22:47

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.