Re: Kde jste?
Ahoj holky, tak jsem bez deti. Dnes rano odjeli ny skolku v prirode. Snad tam vydrzi. mateje se porad drzi ten jeho astma kasel a nase reditelka si proste nenecha vysvetlit, ze je nenakazlivy. Fakt je priserna. Docela se tesim, az ze skolky vypadneme.
Andy, az se kluci vrati, tak naplanujeme nejaky ten srazik. po 16 hodine nam to vubec nevadi. pokud znas nejake pekne mistecko, muzeme se sejit tam. Treba hriste, restaurace. je nam to uplne jedno. nas tatulda jezdi z prace stejne az kolem 18 - 19, tak by nas potom hned nabral domu.
tani, tak uz jste zacali? to je super. nevim, jestli jsem ti to psala,ale vsechno nam v koupelne drzi a pevne, kachlicky jsou porad jako nove a vubec, vypada to krasne. jedine, co se nam stalo a ja silela bylo, ze se ucpal odpad u vany a ja tam dala krtka na protazeni. jenze to prozralo i odtokovou hadici a trochu to vyplavilo sousedku. Ne moc, vsimla si toho brzy,ale mela trochu mapu na strope. Uz jsem poucena,no,ale sypu krtka dal,jen v mensim mnozstvi a presne podle navodu.
Leni, ma Misa teda u sebe uz tu asistentku nebo ne? minule ji jeste nemel a opravdu by me zajimalo, jak to probiha.
julinka je na fotecce sladka. takovy andilek, vid?
Odpovědět