Re: dotazy
jééééééé Kloko není nejmiminkovatější - Jeník si taky flašu sám nedrží :o)
i když ráno s mlíkem na tom zapracoval, ale musím mu tam ty ručičky narafičit, pak ji jen zvedne z pusy a hýká abych mu jí sebrala... taky dá tak 100-120 ml...
a s čajem si jí sám taky nedrží, no drží, ale neumí to naklonit, i když tam má uši...
jo ale rád se mnou mazácky pije z velkého hrnku :o) nebo aspoň srká lžičkou a říká aaaa mnam...
no jsem nějaká na rozpacích, dopol jsem oběhli čtyři lékárny, páč doktoka doporučila nedávat hned nutroš po tom průjmu, ale začít nějakým AL 110 mlíčkem... no a nikde ho sámo nemají, jen na objednání a to bylo až v pondělí...
vlastně týden neměl nic mlíčnýho, až dneska dopol. půlku jogurtu a odpol. druhou... kaši má k véče druhej den nemléčnou jinak měl furt mrkev s bramborem a to i v těch 5 ráno... tak nevím jestli mu mám ráno už dát normoš nutroš a udělat to třeba jen slabší??? no uvidím asi jak se vyspím...
jo a navyknul si do všeho přimíchávat ORS - takovou mrkvovou břečku z lékárny, jinak to nepozře a řve a ukazuje na lednici, dokud mu to nepřimíchám - lump jeden

Odpovědět