Ahoj holky ani nevim jak jsem se dostala do vaší diskuse a moc mne zaujal váš zájem o práci s nepřizpůsobivými dětmi. Já sama jsem pracovala již v několika organizacích především pod hlavičkou Adra a mám z té doby největší zážitky, především pak z dob kdy jsem působila jako učitelka mateřské školky v romské osadě v Rakúsích u Kežmarku, kde jsem získala nenahraditelné osobní zkušenosti s životem v romské komunitě. A proto jsem ráda že jsem v dnešní době našla někoho kdo má o tuto problematiku zájem. Nyní pracuji pro humanitární občanské sdružení které se zaměřuje především na pomoc nepřizpůsobivé dětem, kterým chceme podat pomocnou ruku při začleňování do společnosti. Takže Ivčo kdyby si měla chut mužeš se s námi zapojit do nového projektu který se bude připravovat i pro Ústecký kraj v kterém jak si psala studuješ pokud budeš tedy mít zájem uvítáme tě rádi v našich řadách. Když tak písni na azylovapomoc@seznam.cz
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.