Re: Hezký večer
Hezký večer, nestíhám dočítat. Honzík mě nechce nechat u pc, tak jen nakukuju. Dnes jsem byla na kontrole a jsem nějaká zmatená. Minule byla sestřička celá pryč, že si nevšimla ona ani doktor kolik mi je a ať to doktorovi řeknu na kontrole. Tak jsem mu to řekla a on pravil: no a co jako??? No jsem ráda, že mě nikam nežene, ale zarazilo mě to dost.
Taky prý ještě nejsou výsledky testů z 16 t. a to mi tvrdil, že do kontroly je bude mít. Nevíte jak dlouho to trvá, než jsou výsledky tripple testů?
Taky jsem se chtěla zeptat, když se dr. něco nezdá, žene vás na ultrazvuk? Dr. prohlásil, že na to v kterém jsem týdnu se mu to zdá malé, ale to bylo vše. Na ultrazvuk jdu za tři týdny.
Nevíte jestli se dá jít bez doporučení na kontrolu jinam, abych měla jistotu, že je opravdu vše ok. A poslouchá dr. u vás srdíčko? Jsem 17+1 a kromě vnitřního vyšetření, zvážení, změření tlaku a kontroly moči mi nic nedělá.
Mám nahoře od minulé kontroly 3,5 kg. Minule jsem byla na váze při otěhotnění. Docela to teď beru hopem. U minulého těhu jsem měla v téhle době nahoře 1 kg.
Odpovědět