Re: Queen
Ahojky z Olomouce !
Ta fotka je jen ilustrační - já ji nefotil, bohužel s foťákem tam byl (nechápu proč) vstup zakázán

. Nechtěli mně tam pustit ani s flaškou minerálky, kterou jsem si právě proto, abych na koncertě neměl žízeň, koupil ve městě. Ale tu jsem si nakonec uhájil

No jo, Bláňo, a já si říkal, že Tě nikde nevidím

Já mám sice hudbu (skoro) všeho druhu hrozně rád, ale na koncerty běžně nejezdím (letos jsem byl jen na dvou a to je můj rekord), nicméně toto jsem si prostě nemohl nechat ujít...
Zároveň jsem si v Praze vyzkoušel, co to znamená jet v totálně narvaném metru (hned po skončení koncertu z O2 areny vyrazil dost široký štrůdl lidí rovnou do metra - holt nebyl jsem asi jediný, koho napadlo hned vyrazit, ať se do metra ještě vejdu). Naštěstí jsem jel jen jednu zastávku...
Dilema zda jet v noci z Prahy domů autem či vlakem jsem nakonec vyřešil kompromisem - přespal jsem u kamaráda v Libni a domů jel vlakem v sobotu ráno...
Takže pro příště to všem, doporučuji (jo, ale vemte si špunty do uší) a doufám, že se někde na nějakém dalším koncertě všichni společně sejdem

Rosťa
Odpovědět