| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Zapečené fazolky

 Celkem 5 názorů.
 Šárka Adámková 
  • 

Zapečené fazolky 

(19.7.1999 12:43:55)
Potřebujete: Zmrazené fazolové lusky, máslo, vejce, strouhanku, sůl nebo vegetu.
Postup: Zmrazené fazolové lusky uvaříme v osolené vodě. Scedíme a promícháme se strouhankou, opraženou na másle. Dochutíme a do fazolek vlijeme vejce (na jeden sáček fazolek asi 3 vejce). V troubě zapečeme. Hotové podáváme se zeleninovým salátem.
Dobrou chuť!
 Pavel Denk 
  • 

Re:Zapečené fazolky 

(28.7.1999 18:10:46)
Šlo by nějak obejít ty vajíčka?
Obsahují příliž mnoho cholesterolu?
Pavel
 Šárka Adámková 
  • 

Re: Re:Zapečené fazolky 

(24.8.1999 22:55:34)
Pavle, nepřehánějte se zdravou výživou. Vajíček můžete dát méně a strouhanku opražit nasucho, ale úplně to vynechat...to už by bylo jiné jídlo. A ruku na srdce, kdo by to jedl?
 Augustin 
  • 

Re:Zapečené fazolky 

(1.8.1999 15:40:01)
Zelena fazolka je delikatesa mezi
zeleninou. Aby telo vyuzilo jeji
nedostizne slozky je nutne tuto
zeleninu jen kratce dusit nobo varit. Strouhanka z maslem a vejci
je kombinace kterou telo jen z velkymi obtizemi zpracuje. Pro deti
jsou zapecene fazolky nevhodne.
 Pepa 
  • 

Re: Re:Zapečené fazolky 

(18.8.1999 21:24:08)
Fůůůůůůůj! Jak někomu můžete cpát fazole. Dyť se to vůbec nedá jíst, jestli to dáváte svým dětem tak jste učiněnej HERODES!

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.