(19.7.1999 12:43:55) Potřebujete: Zmrazené fazolové lusky, máslo, vejce, strouhanku, sůl nebo vegetu. Postup: Zmrazené fazolové lusky uvaříme v osolené vodě. Scedíme a promícháme se strouhankou, opraženou na másle. Dochutíme a do fazolek vlijeme vejce (na jeden sáček fazolek asi 3 vejce). V troubě zapečeme. Hotové podáváme se zeleninovým salátem. Dobrou chuť!
(24.8.1999 22:55:34) Pavle, nepřehánějte se zdravou výživou. Vajíček můžete dát méně a strouhanku opražit nasucho, ale úplně to vynechat...to už by bylo jiné jídlo. A ruku na srdce, kdo by to jedl?
(1.8.1999 15:40:01) Zelena fazolka je delikatesa mezi zeleninou. Aby telo vyuzilo jeji nedostizne slozky je nutne tuto zeleninu jen kratce dusit nobo varit. Strouhanka z maslem a vejci je kombinace kterou telo jen z velkymi obtizemi zpracuje. Pro deti jsou zapecene fazolky nevhodne.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.