(6.4.2005 12:15:49) Prosím o radu,poslední dobou se mi vždy propadne bezlepkový chleba v pekárně.Zkoušela jsem těsto řidší,hustější,droždí méně,více,ale vždy těsto krásně nakynulo a po zahájení pečení se střed trochu propadl.Nicméně chléb byl vždy dobře propečený a chutný,takže se vlastně jedná jen o kosmetickou vadu.Ale stejně bych to chtěla vymakat k dokonalosti.Má někdo z vás podobnou zkušenost?Díky,Eva.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.