| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

6.4.2005 12:15:49 Evánek

Bezlepkový chléb

Prosím o radu,poslední dobou se mi vždy propadne bezlepkový chleba v pekárně.Zkoušela jsem těsto řidší,hustější,droždí méně,více,ale vždy těsto krásně nakynulo a po zahájení pečení se střed trochu propadl.Nicméně chléb byl vždy dobře propečený a chutný,takže se vlastně jedná jen o kosmetickou vadu.Ale stejně bych to chtěla vymakat k dokonalosti.Má někdo z vás podobnou zkušenost?Díky,Eva.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Bezlepkový chléb Evánek 6.4.2005 12:15

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.