Martuška |
|
(14.3.2020 17:30:06) Poraďte, prosím,? Málokdo mi vyjde dohladka. Minule byla skvělá, ale zrovna dnes je z toho hnědá hmota, která mi klouže po krému jako po naleštěné podlaze
|
MUMIE |
|
(14.3.2020 23:52:40) Já jen rozpustím čokoládu s troškou másla. Případně ředím smetanou.
|
|
Škrpál |
|
(15.3.2020 0:06:39) hořká čokoláda plus kokosový tuk, případně i kokosová smetana - bezkonkurenčně nádherně to voní, po ztuhnutí jde dobře krájet...
|
|
Analfabeta |
|
(15.3.2020 8:10:47) Dneska ji kupuju, je to bez práce, nění to drahé a máto svou kvalitu. Ale dřív jsem ji dělávala ze ztuženého tuku, cukru a kakaového prášku, případně se tam dávalo pár lžic mléka. Musí se to ale rozpouštět za nízké teploty, max. do 35 st.C, pak byla nádherná. jak to přeženeš, tak v teplém tuku začne cukr karamelizovat a je to v pytli, udělají se hrudky a už to nijak nerozpustíš, to jsem zdělala leda tak do vložek s jogurtem, kde se to ztratilo. Vždyť co to je vlastně čokoláda? Tuk, cukr a kakao, nic víc.
|
|
|