Pájuša |
|
(30.1.2020 9:39:34) chtěla bych zkusit něco jiného, než řízek, rizoto.ideálně strčit do trouby.sama mám ráda "kuře po kanadsku" jednoduché a dobré,ale jedna z holek ho moc nemusí.Taky jsem po x letech zapékala s brambory a šlehačkou.máte nějaký váš jednoduchý a dobrý recept?
|
švejk |
|
(30.1.2020 10:21:25) Na paprice, na kari, orestovaný na minutku, do tortil......
|
|
Janinka a dvě princezny |
|
(30.1.2020 10:38:36) tak prsa jsou produkt, ze kterého něco uvaříš vždycky. Za poslední dobu měly u nás největší body špízy - napícháš si sama co chceš a co ti rodina baští a v troubě tě taky nepotřebujou. Tortily ala domácí twister z KFC jen je maso neobalené u nás taky dost frčí. Hodně se u nás prsa jí s pečenou zeleninou. Osobně miluju prsa na pórku - jen maso, pórek a sojovka ale děcka mi tu "trávu" nechtěj jíst.
|
Janinka a dvě princezny |
|
(30.1.2020 10:40:02) jo a pak dávám kuřecí nebo krůtí prsa do téměř všech těstovinových "omáček" top - prsa, chery rajčata, žampiony, smetana prsa, špenát, česnek, smetana a takových variant je mraky
|
|
Pájuša |
|
(30.1.2020 12:20:09) tak špízy jsme taky teď měli, ta pečená se zeleninou mě ale zajímají,čerstvá zelenina nebo mrazená?
|
|
|
čajka |
|
(30.1.2020 11:11:31) mám ráda "kuře na hnoji", protože je to dobré a téměř bezpracné. Jedno balení kysaného zelí i s vodou vyliju do pekáčku, trochu rozprostřu a na to dám maso (víc než kuřecí prsa nám chutná krůtí, ale je to jedno), osolené a opepřené, peču tak 45 min, pak to celé poleju jednou smetanou (stačí 12%) a nechám ještě asi 10 minut v troubě. Jíme to s bramborem, je to podobné segedýnu. Nevypadá to úplně výstavně, ale nám to chutná moc.
|
kachna_ |
|
(30.1.2020 13:06:03) To zní zajímavě
|
|
|
Monika |
|
(30.1.2020 11:17:49) Co jakákoliv "čína" s rýží - tj. maso na nudličky, může se obalit v rozmočeném solamylu a na rychlo osmažit s oblíbenou zeleninou (např. paprika, čínské zelí, pórek), přidat sójovku dle chuti (nebo nepřidat). My děláme nejvíc vezi jenom s pórkem a a zázvorem (a sójovkou) a rýži k tomu vaříme s kari kořením ...
|
|
Fern |
|
(30.1.2020 11:36:03) A jak to je na kanadsky zpusob?to jsem jeste neslysela.
Jinak jako plnene rolky,cina
Ja tedy samotna kur.predraz.prsa nikdy nekupuju,vzdy cele kure,vykosteny toje za chvilku,no problem.Ale i to celkem vyjimecne,nez chem.kureci prsa z obchodu,tak radsi kupuju z farmy kruti maso a od znamych trebas 6 kraliku najednou za cca kc 1000,-,a naporcuju si maso pak pekne do mrazaku.
|
Hana36 |
|
(30.1.2020 15:52:32) Proč chemická kuřecí prsa z obchodu? Máte na to nějaký důkaz? Moje dítě drží kvůli nemoci dietu a jí kuřecí prsa denně. Zatím se vyvíjí výborně, nevidím na něm, že by mu to maso škodilo. Jedná se o dietu CDED.
|
|
|
|