magrata1 |
|
(25.11.2016 14:42:03) Plný mrazák- maso (králík, skopové, slepice), ryby z Norska, zelenina (špenát, hrášek, kukuřice, houby), fazole vařené i syrové (nedozrály), ovoce (meruňky, borůvky) rýže několik kg různých druhů, těstoviny různé druhy tak 10 balíčků, mouka bílá- od každého druhu tak 2 kg, mouka chlebová pšeničná 5 kg, žitná 5 kg, grahamová 5 kg, různé pohankové, kukuřičné....rozdělané balení luštěniny- fazole, hrách, čočka žlutá a červená pohanka, kroupy, jáhly krupice, škrobová moučka, kakao, pudink, piškoty, prdopeč, sušené droždí (možná i čerstvé) půl balíku trv. mléka 3 l oleje 2 bedny brambor, 2 bedny mrkve, 1 bedna petržele, 10 celerů, 5 kg česneku (možná víc), 10 kg cibule, 6 dýní hokaido, 3 bedny jablek neznámý vyšší počet marmelád různých druhů, 7 velkých sklenic povidel, plno okurek, čalamády, kečupu (domácí), čili pasty, naložené papriky, kysané zelí, kompoty- broskve, višně 5 kg medu pytel ořechů 5 kg máku mandle, kokos, lískáče vajíčka se samy doplňují, v zimě teda méně (máme slepice) 5kg sušené zeleninové směsi (domácí "vegeta"), sušená rajčata, sušené špendlíky 3 sklenice masa, nějaké olivy, tuňák a jiné konzervované ryby 1 máslo, nějaký sýr Myslím, že kdybych pekla pečivo (byla doma a měla na to čas), vydrželi bysme tak měsíc bez většího strádání.
|
Kaipa |
|
(25.11.2016 15:08:57) 5 kilo sušené zeleniny? Já zeleninu taky suším, ale neumím si představit, kolik bych jí musela mít syrové, aby z toho bylo po usušení 5 kilo. Sušená totiž neváží nic. Máš přehled, kolik tun syrové zeleniny jsi usušila?
|
magrata1 |
|
(25.11.2016 15:11:17) Bylo to od každého druhu tak nejmíň 3 kg - mrkev, petržel, cibule, 1,5 kg celer, květák, pórek, natě... Suším to na plechu kamnech
|
|
|
|