Viola |
|
(4.1.2015 13:39:11) Všude se píše, že těstoviny z tvrdé pšenice - semoliny mají vyšší kvalitu, mají vyšší nutriční hodnotu a nižší glykemický index, ale co to obnáší v praxi? Je ten rozdíl významný nebo zanedbatelný a jde jen o oblbování zákazníků?
|
dlaždička |
|
(4.1.2015 14:07:16) Rozdíl poznám podle doby zasycení, po těstovinách z tvrdé pšenice jsem sytá daleko déle, navíc se mi po nich nechce spát jak po těch klasických. Ale dělám je jen občas, asi ze zvyku...Chuťově jsou fajn.
|
|
Winky | •
|
(4.1.2015 14:47:08) Nejsou tak "slizovité" po uvaření, méně se "rozblemcají" mi přijde. Chutnají mi.
|
|
Girili |
|
(4.1.2015 16:50:27) Take mam ten pocit, ze skutecne dele zasyti, takze ten vyssi glykemicky index a hlavne jsou chutnejsi, protoze se nerozblemcaji.
|
Hana36 |
|
(4.1.2015 17:20:27) Tak vyšší nebo nižší glykemický index? Tady v tomto si se zakladatelkou odporujete.
|
Girili |
|
(4.1.2015 21:38:31) nozsi. Jsem to obratila.
|
|
|
|
angrešt |
|
(4.1.2015 20:07:31) Mají cca o čtvrtinu vyšší obsah lepku. Takže vyšší bílkovinný přínos. Ale hlavně mají dobré technologické vlastnosti a při vaření nesliznou.
|
|
|