Michaela | •
|
(27.7.2014 13:02:14) My máme nejraději jednoduché úpravy, aby vynikla základní chuť hlavní potraviny. Takže dobré maso, dobrou rybu, dobrý sýr a dobré základní koření, nic přehnaného a překombinovaného. Zeleninu máme rádi jak grilovanou, tak syrovou, jen nakrájenou na proužky, tak jakýkoliv salát z míchané zeleniny. Dipy moc nemusíme, kdyz už, tak tzatziky, nebo takovou řidší česnekovou pomazánku. Grilované ovoce moc nemusím, mám raději syrové.
|
...aachje... |
|
(27.7.2014 13:58:47) mame radi k veprovemu-krenovy dip- strouhany kren, kysana smetana, sul, cukr. zverine -brusinkovy dip-kysana smetana, brusinky(kompot), sul, cukr. kurecimu-horcicovy dip-kysana smetana, dijonska horcice, sekana cibulka, sul, cukr. hovezimu-bbq dip-horcice, kecup, majoneza smichat- kysele okurky pokrajene a cib. jehnecimu-bilinkovy dip-kysana smet. koriandr, petrzelka, sul, cesnek. rybe-dijonska horcice, med, sul.
|
...aachje... |
|
(27.7.2014 13:59:28) ja dneska vecer griluji prave srbske cevaby.
|
margotka78 alias shit-roller |
|
(27.7.2014 14:15:40) já četla: "Dneska večer griluji prase" Jinak jak tu někdo psal - grilovaný ananas je mňamka, taktéž lilek, cuketa
|
...aachje... |
|
(27.7.2014 14:30:24) ja zase pratele nevedela jsem , jestli pra tele, nebo pritele myslim u zakladatelky . prase bude 20.8. prijed
|
margotka78 alias shit-roller |
|
(27.7.2014 15:32:08) díky za pozvání. Když já na to žrádlo zas až tak moc nejsem Přítel dřív často griloval prase ( i na zakázky), teď už moc ne, ale všichni chválili. Máme speciální koření - přes 100 let stará receptura
|
|
|
|
Anni&Annika |
|
(27.7.2014 15:29:49) k obedu jsme dnes grilovali spizy a cevabcici. Stacily nam k tomu tzaziki, brambory s timianem a olivovym olejem pecene v troube/ /nove brambory ocistim kartackem, rozpulim, dam na pecici papir, posypu thymianem a preleju olivovym olejem, pecu 30 minut/ a omacka na zpusob leca /paprika, rajce, cibule, ovci syr, bylinky/.
Ale meli jsme v patek navstevu a vzdy okouzlim grolivanym ananasem nalozenym v medu, vymackanou stavou ze zazvoru a pokud nejsou deti, trochou brandy....
Ale ja toho delam tolik...rada griluju ale ne jedno, ale trochu pestre. /ryby, jehneci, hovezi, veprove, kruti/
zeleninu jako prilohu /cuketu, lilek, rajcata/ atd...atd...
a maslo na maso......maslo, susena rajcata /ty nalozena v koreni a oleji, nakrajet najemno/, cesnek, sul, jarni cibulka.....vse hazim do robota a necham ztuhnout v lednici.
Vyborne na bagetu a maso.
|
|
|
...aachje... |
|
(27.7.2014 14:11:33) bylinkovy
|
|
Anni&Annika |
|
(27.7.2014 15:32:32) k rybe davam jako achje jen pridavam jeste kopr a nekdy jeste creme fresh.
rybe-dijonska horcice, med, sul a kopr a creme fresh.
|
|
|
|