| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Lečo bez zavařování

 Celkem 6 názorů.
 RachelGreen 


Lečo bez zavařování 

(24.7.2014 15:09:47)
Ahoj všem, čítám tu, že se musí lečo zavařit 2x kvůli bakteriím,
prosím o názor na tento recept, zda tomu mohu věřit, dle diskuze pod receptem ano, ale raději se zeptám. Děkuji

http://www.toprecepty.cz/recept/22359-leco-bez-zavarovani/
 Jarmilka. 


Re: Lečo bez zavařování 

(24.7.2014 15:15:15)
Nešla bych do toho ani náhodou. Nejen, že hořčice to nevytrhne, ale z mraky si tam cpeš z hořčice zbytečně konzervanty, myslím sorban draselný a ještě nějaká éčka z hořčice.
 RachelGreen 


Re: Lečo bez zavařování 

(24.7.2014 15:17:00)
Super, díky, hrnec mám, teploměr taky, sklenice taky, tak mě to holt nemine :-)
 krupice. 


Re: Lečo bez zavařování 

(24.7.2014 20:58:29)
Nic nezavařuju. Lečo dělám každý rok, pouze naliju do sterilizovaných sklenic, hned zavřu a převrátím dnem vzhůru. Absolutně nic do leča nepřidávám a vydrží rok i dýl, nikdy se mi nezkazilo~R^
 Jarma (dvě děti) 
  • 

Re: Lečo bez zavařování 

(25.7.2014 1:17:11)
Vařím lečo jedině čerstvé. Není to lepší?
 RachelGreen 


Re: Lečo bez zavařování 

(25.7.2014 7:07:04)
Jarmo, já právě celý život taky. Jenže se mi teď dostalo přes 3 kg paprik a myslela jsem, že bych jednou lečo zavařila, abych v zimě mohla mít hotové pod maso apod., když je zelenina dražší.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.