Jitka, 2 holky 3 a 6 let | •
|
(12.1.2001 11:45:32) Mám prosbu. Mohl by mi někdo poradit recept na jídlo, do kterého dají použít barevné fazole? Předem děkuji.
|
Dáša,4kluci | •
|
(15.1.2001 0:18:56) Milá Jitko, dělám barevné fazole na Mexický zp. Přes noc namočenou fazoli vařím asi 1 hod. a sbírám pěnu.Měkké faz. scedím.Nakrájím 1cibuli,zpěním na oleji,přidám hl.m. a ml. papr.,nakrájená 4rajčata a dle chuti nastr. křen. Nakonec přidám fazole a posypu natí. (když si vzpomenu včas,tak faz. máčím 24hod.,vodu sliji,dám novou,povařím asi 20min.,znovu sliji,dám novou,ale horkou,přidám koření-saturejka,major.,nebo bazalka a dovařím) Uvařené a rozmixované se dají použít jako pomaz.,nebo kaše(naředit vývarem ze zel.)Dochutit kořením a zelenou natí,dle fantazie.Uvařené také přidávám do hustých zimních polévek se zeleninou.Ať Vám chutná..
|
Jarka, 9m Tomík | •
|
(16.1.2001 20:05:17) Ahoj vespolek! A znate recept na sterilovane fazole? Uz jsou mekke, takze by se nemusely tak dlouho varit. A prodavaji se i barevne... Diky za tipy, Jarka.
|
synové | •
|
(17.1.2001 21:11:08) To musíme říct mamce! Vašek,Filip,Honza a Kuba
|
|
|
|
Anna | •
|
(30.1.2001 21:01:59) Ahoj, já barevné fazole ve velkém množství uvařím, pak rozdělím do hodne mikroten. sáčků a zmrazím. Pak je postupně přidávám do všech zeleninových salátů, červených omáček na těstoviny a někdy i do polévek. A.
|
|
|