| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Miminka jako detektor lži

Celkem 7 názorů.
 Simča, dcery *1988 a 1997 

Souhlas 

(24.2.2012 10:38:27)
To já říkám furt, že jsou malí, ale ne blbí...
Batolata ba i mimina umí naopak s dospělými manipulovat, velice rychle vystihnou "achilovu patu" dospělého.
Švagrová velice těžce nesla, když děti málo jedly.... mně to naopak bylo vždy v podstatě ukradené.... Když se o děti (své i moje) starala švagrová, dělaly i moje "žravé" děti obstrukce. Naopak, když jsem děti hlídala já, baštily nejen moje "kobylky", ale i její nejedlíci, až měly za ušima boule... Věděly, že když jíst nebudou, já se jich doprošovat nebudu a klidně jim to sberu....

Simča ~b~
 Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 

Re: Souhlas 

(24.2.2012 11:37:15)
Přesně tak, i já mám stejné zkušenosti, s jídlem především. A stejně tak když hlídal naše děti někdo jiný, okamžitě se tomu přizpůsobili a přesně věděli, co na koho zkoušet ~;) Naštěstí se to s postupem věku vytrácí a čím jsou starší, tím jim jde ta manipulace hůř a hůř ~t~
 zuzka, dva kluci 
  • 

Integrace?! 

(24.2.2012 16:29:27)
Mám syna s ADHD a vysocefukčním autismem. Byli jsme na několika zápisech s tím, že měl doporučení od SPC nastoupit do běžné školy s asistentem. Pro jistotu jsme ho přihlásili i do soukromé školy pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami, tam ho ovšem nevzali (jeho zdravotní postižení neodpovídá zaměření školy!). Pak mi postupně volali ředitelé ostatních škol, že budou mít 29 dětí ve třídě a nepovolili jim otevřít další, takže ať ho dáme jinam. Škola, kde pracuji jako družinářka, ho vzala, takže jsme si oddechli. Ale jen na chvíli. Paní ředitelka mi dnes řekla, že krajský úřad chce ušetřit za asistenty a to tak, že budou mít na starosti více dětí. Jinými slovy budeme muset syna dát tam, kde už asistenta mají, případně tam, kde takových žáků víc. Tohle je přece pravý opak integrace! Nehledě na to, že je to diskriminující. Chtěli jsme se vyhnout tomu syna někam vozit, je to pro něj i pro nás hodně náročné (vozíme ho do speciální MŠ)a stresující. A taky si nedovedu představit jak zvládne jeden asistent kombinaci našeho hyperaktivního autíka třeba se sluchově postiženým dítětem nebo dítětem na vozíku (nebo další dítko s ADHD to bylo na blázinec). Je mi z toho zle.
 štěpánkaa 

nop to je objev!!! 

(24.2.2012 19:09:17)
tohle snad věděli naši předkové ješt+ě předtím, než slezli ze stromů~a~~a~~a~
 Binturongg 

Re: nop to je objev!!! 

(24.2.2012 23:55:16)
~R^
 kreditka 

(25.2.2012 12:20:26)
I vědci musejí vykazovat činnost no a když nejsou výsledky tak se to zapkácne něčím takovým jako je tento článek ~t~
 Binturongg 

(25.2.2012 15:17:11)
kreditko - asi tak.
Trochu mi to připomíná školu, kde jsem kdysi učila. Tehdy začaly přicházet do módy projekty.
Projekt se dal udělat i z toho, že se haranti ráno v šatně přezouvají.

Ředitel školy byl výborný manažer (o to horší šéf a pedagog) a za tzv. "kreativitu" mladých učitelů štědře platil.
Myslím, že už nikdy nebudu mít takový plat jako mi tehdy tvořily tam prémie.

Jen za "projekt" "Babiččino údolí" (prostě jsme jeli na školní výlet) jsem dostala 2500,- ~8~
Jojo, pak už jsem nikdy nic takového nezažila - maximálně 200,- za rok, že jsem dělala hezké nástěnky ~:-D

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.