| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Obecný zákaz vstupu dětí do restaurace je diskriminace

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 
19.11.2014 14:36:24
Já si nemůžu pomoct... Ale podle mě je to celý pitomost...
Nafouknutá bublina, pokus o zviditelnění.
Rodiče s dětma obvykle nelezou tam, kde nejsou vítaný.
Pokud by si to dotyčnej chtěl posichrovat, stačí jeden herní automat někde na chodbě nebo u hajzlů a naápis "vstup od 18 let" a je to...
lší zákon, další omezení... Na co, boha jeho? Kdo děti nechce, stačí tohle. Nebo označí restauraci jako kuřáckou. Nebo neukázněný hosty libovolnýho věku vykáže. a že to se roznese VELICE RYCHLE.
Zřejmě jde o pána, kterej si ve svým řemesle neví rady...
A dělá celorepublikovej humbuk. Copak je okurková sezóna?
Nevíte, co na Rodině psát?
Tak co takhle opravdu erudovanej, emocema nezatíženej článek o juvenilní justici a potnciální hrozbě pro ČR? Jenže to by chtělo skutečný odborníky, co? Z NĚKOLIKA OBORŮ. :-/
Rosina
19.11.2014 13:53:33
Tak hlavně nepochopím, proč ten pán, když tam nechtěl děti, v první řadě úplně nezrušil dětský koutek, dětské židličky a nezakázal vstup z terasy na trávník. V další řadě mohl jednotlivé stolečky přehradit přepážkami k zajištění většího soukromí. Takováto restaurace by přestala být atraktivní pro rodiče s dětmi.
Ajlina
  • 
19.11.2014 13:18:26
"V této souvislosti se nabízely mírnější prostředky vedoucí k témuž cíli, např. vykázání, popř. omezení vstupu konkrétních dětí, které nad míru přiměřenou poměrům ruší ostatní hosty restaurace, popř. ohledně kterých lze mít vzhledem k jejich chování při vstupu do restaurace v tomto směru důvodné obavy."
To bych chtěla vidět!! Dneska jsme dospěli do fáze, kdy některé hosty nemůžete vyhodit, protože budete nařčeni z rasýzmu, nesnášenlivosti vůči malým dětem (protože povykující harant je přece Bůh, že) a podobně. Když majitel restaurace nebo personál nenajde nikde zastání, tak se chová takto. Jo, kdyby si rodiče své dětičky někdy krotili, pak by nebyla podobná reakce ze strany majitele nebo personálu.

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.