|
|
30.9.2014 10:17:13
Toto opatření by možná mělo smysl pro jakési bezpečí dětí většinového diváka-konzumenta, který věří všemu, co se mu k věření předkládá. Nicméně kdykoli jsem jen na pár vteřin zahlédla na zmíněném déčku pořad se symbolem 8+, přesvědčila jsem se o tom, že v ČT nemají odborníka, který by byl s to posoudit vhodnost pořadů pro tu kterou věkovou skupinu.
Navíc, když zahajovali vysílání déčka se sloganem hovořícím o programu, kde jsou vaše děti v bezpečí, musím říct, že to byla krutá lež. Ani v Kouzelné školce se nevysílají pořady, které by byly nezávadné pro dětskou mysl a duši... Takže stále platí - vybírat a rozhodovat musí rodič, nezapomenout na to, že televizi lze vypnout, naučit střídmému sledování TV a krocení ovladače i děti. S prarodiči je pravda problém, znám to taky, ale jsem nesmlouvavá. Oni vědí, že když to nebudou akceptovat, děti k nim vodit nebudu. |
Alex Liberda |
| • |
22.9.2014 18:53:58
V mnoha poradech na detskem kanale jsou skryte I otevrene reklamy na korporatni zbozi, Blesk apod. Tady by meli zacit ale rodice, televise je ve vleku korporaci.
|
Ib |
| • |
21.9.2014 6:42:12
Pravda, tohle mě taky dost vytáčí. Během dne tam strkají tyhle ty "chuťárny". Nejvíc mě dostane, když přes den dávají Nevyřešené vraždy a kriminálky a večer v půl deváté pohádku (to už mé dítě 6ti leté dávno spí).
|
|
|
20.9.2014 22:19:23
A jak se budou označovat pořady, které nejsou vhodné ani pro dospělé? Dle mého názoru jich je v TV taky dost. Proto ji zapínám minimálně.
|
Markéta, kluci 12 a 5 |
| • |
17.9.2014 8:37:50
Nic se neděje. Já jsem představovala, jak probíhá to výběrové řízení, táhne se týdny, a pak někdo vymyslí originální piktogram 15+.
|
Filip Tesař |
|
17.9.2014 8:03:19
Máš pravdu, že o malé domů nepíšeš. Podsouvání mi vadí - a udělám to sám. Promiň.
|
alena |
| • |
17.9.2014 0:13:59
bohuzel babicka ji ma a nehodla tv vypinat, kdyz deti prijdou...nechci deti ochuzovat o babicku a snazim se ji mit v ucte, tak se musim krotit, abych ji neurazila, kdyz se hadame, ze to ma vypnout, ze fakt nechci, aby to deti videly....pry - vzdyt je to jenom reklama...achjo je to boj
|
|
|
16.9.2014 20:59:54
což je jeden z desítek důvodů, proč nemám telinu vůbec. Ani ne kvůli sexu a násilí, z čehož je jedno v pořádku a druhý běžnou součástí života, ale kvůli lžím a manipulacím v celý škýle pořadů od zpravodajství p reklamy. Kvůli šílený kultuře projevu, absolutní neslušnosti a kýči reality show...A tak bych mohla pokračovat do nekonečna.
|
Irena |
| • |
16.9.2014 19:53:55
To je fakt. Nebo kriminálka v půl šesté večer, kde je násilí, sex, krev...
|
Petra |
| • |
16.9.2014 18:58:52
Jednoduché řešení - nedívat se. Televizi nemáme tak 20 let, filmy si pouštíme z koupených DVD, písničky z youtube. Nic nám nechybí...a neřeším vhodnost či nevhodnost pořadů a reklamy...
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.