|
11.8.2014 10:38:08
Mě se taky porod rozjížděl dobře...krááásně jsem se otvírala, všechno dobře probíhalo, najednou byl pokyn na sál, tady není na co čekat, miminku se už nedaří dobře, musí do 5MIN být venku, oznámil primář a jeli se mnou na sál, dávali mi přidýchávat kyslík, dítě se prý napilo zkažené plodové vody... mám za sebou akutní SC, pak dva už plánované SC. Doma bych si po takovém zážitku rodit netroufla.. To, že je plodová voda zkažená zřejmě nemusíte vědět pokud nepraskne plášť, nerozumím tomu, ale právě proto jsem to nechala těm, kteří zkušenosti mají, ať už mají svůj den anebo ne, já nejsem z cukru a pokud to přežiju já i dítě, tak mě neubyde. V životě jsem už potkala nepříjemných lidí a zřejmě ještě dost potkám, nesypu se z toho, každému co jeho jest...
|
|
|
9.8.2014 13:42:27
Podle toho, jak to autorka popisuje, tak by mohla rodit "za housku".
To bych chtěla zažít. |
Katka |
| • |
6.8.2014 21:13:10
a pohrávala jsem si s myšlenkou, že bych druhé dítě třeba mohla porodit doma. První porod v porodnici totiž proběhl rychle a bez problémů. Nakonec jsme do porodnice přece jenom jeli, jinak už bych to napsat nemohla. Vše šlo opět hladce, ale pak se něco zvrtlo a já jsem také během několika minut byla pod narkozou na operačním sále. To bych teda z domu nestihla ani náhodou. Nemyl by ani můj Románek ani já.
|
jentak |
| • |
6.8.2014 9:56:02
Já sama bych si rodit doma netroufla, ale příště /který nebude/ bych si s větší pečlivostí vybrala porodnici. Při posledním porodu jsem vybírala a vybrala dobře a i s doktorem si padla do noty a cítila jsem se s jeho přítomností "za humny" a v dosahu minuty bezpečněji a opět se ukázalo, že já nejsem typ na porody doma, nemám na to stavěný tělo.
|
Markéta |
|
6.8.2014 8:47:38
Otázka je, jestli to je do sedmi minut nutné.
Já nevím, doma bych nerodila, ale zase není třeba si nalhávat, že porod v porodnici je bez rizik. |
mandelinka |
|
|
6.8.2014 8:35:17
Myslíš že to stihneš za 7 minut?
|
.kili. |
|
5.8.2014 18:06:57
- " Pokud popíráte existenci problémů kolem ambulantních porodů, které vyústili až do nedobrovolného transportu zdravého novorozence s policejní asistencí do nemocnice, nemá cenu s vámi diskutovat, byla by to ztráta času.!
Napsal a jste, že nemocniční lékaři volali policiií. Toto tvrzení jste dosud ničím nedoložila. Litera scripta manet. |
Lexi. |
|
5.8.2014 17:38:17
"Blud o volání policie nemocničními lékaři, jak jste ho tu uvedla, ani doložitelný není. "
- kili, pokud vás téma zajímá, přečtěte si ty odkazy které jsem na jiném místě diskuze vložila + si můžete najít další. Pokud popíráte existenci problémů kolem ambulantních porodů, které vyústili až do nedobrovolného transportu zdravého novorozence s policejní asistencí do nemocnice, nemá cenu s vámi diskutovat, byla by to ztráta času. |
.kili. |
|
5.8.2014 16:22:09
- " proto mě překvapuje, že si ji nepamatujete."
ani toto není předmětem thematu - "...není mým cílem vám cokoliv dokládat." to je zřejmé. Blud o volání policie nemocničními lékaři, jak jste ho tu uvedla, ani doložitelný není. |
Lexi. |
|
5.8.2014 16:05:08
""to nemáte dobrou paměť na jména"
to ale není předmětem thematu. " -ne, není to předmětem tématu, ale také není nic proti ničemu toto konstatovat. Překvapilo mě to, protože ta diskuze byla opravdu velmi dlouhá, proto mě překvapuje, že si ji nepamatujete. "Tak jak tak, plky, které jste tu vypustila, nemáte zatím jak doložit." - jste nemístně agresivní. Kdyby jste lépe sledoval diskuzi, všiml by jste si, že jsem zadala několik odkazů na internetové stránky, které o daném tématu pojednávají. Jistě by jich šlo najít i více, ale na to je mi líto času. Komu je to málo, může si to vyhledat sám. Jinak, aby nedošlo k mílce, není mým cílem vám cokoliv dokládat. |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.