| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pro střídavou péči není nutný souhlas obou partnerů

 Příspěvky 110 z 99 [Dalších 89 >>]
Světlana
20.7.2014 14:03:07
Nezlobte se, ale řada matek nemá problém s výživným, což jim podsouváte!!Ale řada matek má problém s tím, aby jejich děti netrpěly!!
Světlana
20.7.2014 13:52:11
Pěkně jste to napsala,děkuji
Světlana
20.7.2014 13:45:48
jenomže ty klacky pod nohy háží většinou muži. A jestliže vaše dítě rádo cestuje, tak dalších deset cestování nesnáší,a ti menší to dovedou vyjádřit pouze pláčem. sedět dvě tři hodiny v sedačce tam, dvě tři hodiny zpět, hlava jim klimbá,bezvadný.Nehledě na to že na silnicích je to děs běs, a zbytečně vystavovat dítě každotýdennímu nebezpečí v autě je bezohlednost rodiče, v létě ve vedrech cestovat opravdu lahůdka.
Světlana
20.7.2014 13:38:37
Souhlas s tímto názorem na 100%. Málokteré dítě by si přálo střídavou péče. Tu si přejí hlavně tatínci, pseudotatínci, kteří si nevidí ani na špičku nosu a hledí pouze na své ego a svou ješitnost.
Veronika
  • 
12.6.2014 14:48:34
A vite,ze nektere deti maji cestovani rady?? Muj syn cestoval hooodne ,se mnou ,Madrid Praha a zpet,autem a byly mu tri a dneska na tu dobu vzpomina jak to bylo super ,je mu 17 let :-D A za dalsi,dite je sice napojene na matku,ona ho porodila,to beru,ma mozna vetsi nekdy prehnany strach o dite,hormony ...ale neni pravda ,ze dvoulete dite je fixovane vyhradne na matku.Vidim v okoli a prala bych si i pro mou dceru ,jak konkretne holcicky visi na tatincich,a tatinci na nich,vzdyt je to krasne ,dojemne :-D Proc by se otec proboha mel starat hur nez matka??A proc by nemel si otec zazit a vic porozumet zene ,matce ,tim,ze by mel dite vice casu a vse delat jak matka,mnohdy pak prave ti tatinci lepe pochopi co to je za drinu ,ale i radost :-D A co kdyz se matce neco stane a ona si dite jen usurpovala pro sebe?? Trosku sobecke neee??? Dite by vzdy melo mit pravo na OBA RODICE a oni by meli mit rozum a dost citu vuci diteti a jednat v jeho zajmu a nehazet si klacky pod nohy !!!
Veronika
  • 
12.6.2014 14:38:01
Uz jsem tu psala,ale neda mi to jeste jednou,v pripade,ze otec je relativne v poho,ma opravdovy zajem,kdyz uz z jakeho koli duvodu nesouhlasite se stridavkou,tez ale je treba si uvedomit,ze matci ci otci se muze cokoli stat a v ten moment bude dite na 99 % svereno druhemu rodici,ktereho v pripade braneni styku vubec nezna,umite se do toho vzit?? A dale pak jednou dite bude starsi a bude chtit oba rodice,proste to tak je,nebavme se o alkoholicich,ci osobach zavislych,ale doprcic ,jednou jsme pocali s lasky a a a ,oba by si meli uvedomit v prvni rade zajem ditete,bohuzel,ja jsem z neuplne rodiny a otce jsem nepoznala,ne ze by nechtel,ale je to delsi pribeh a dneska v 39 letech porad to ve me je,chybi,jsem uplne sama ,mam dve deti,nikdy jsem nechtela aby se jim toto stalo,snazim se o komunikaci s otci a docela v poho,ano tata syna 17 let super,jsme pratele 22 let ,vidame se ,vse resime a v poho,tatinek dcery 4 roky,po 12 letem manzelstvi ,prisli jsme o mimi,on ztratil praci,rodice mu zemreli v jeden rok,ja mezitim tehu a porodila,no on Spanel ja Ceska ...bohuzel on je ted v Madridu a my v Praze,o kontakt se snazim,mala s nim mluvi ,ale ....tak bych si prala aby sla stridavka,malou miluju,styskalo by se mi,ale ja take potrebuji obcas relax,mam 3 zamestnani plus dalsi doma,a tatinek by mel poznat co to je a hlavne,co kdyz se mi neco stane?? Mela by mit vztah k tatovi ,tak to je,snad casem se on zmatori a mala bude moc cestova :_D Jinak ve Spanelsku se mi straaasne libila jedna rodina,sousede,rozvedli se,proste jim to neklapalo a on se zamiloval jinde,no a meli rocniho chlapecka,nehadali se,on ji maleho nechal,rekl ze je moc maly aby nemel zazemi a svuj pokojicek,ale dojizdel za nima,dvakrat v tydnu plus vikendy,aby maleho nevytrhnul z prostredi a jistoty a ona mu kazdy den posilala videa prvnich sluvek,krucku atd,dnesni technologie to dovoluje a na vydajich se podileli oba,jak mohli,ale takto by to melo fungovat,myslet predevsim na dite,vzdyt se vcitme do detske duse,a ac ze zacatku bojujeme ze vztekem ,tak vzdy zkusit komunikovat !!
Světlana
7.6.2014 20:29:07
střídavá péče, dítě na cestách, dvouleté dítě tráví spoustu času v autě, každý týden dvě hodiny v autě k otci, dvě hodiny potom zpátky, menší dítě v autě pláče, nechce tam být, kolony , zácpy na silnicích, dálnicích, má žízeň, hlad, je počůrané.... Je vystaveno daleko většímu riziku nehody, smrti...
Dítě kolem dvou let je běžně fixované na matku. Ať se to příznivcům střídavé péče líbí či ne, matka je nosila v bříšku 9 měsíců, matka dala dítěti v bolestech život, matka je kojí, čte pohádky, hraje si s nimi .... věnuje jim daleko více času než otcové od rána do večera, do noci, kdykoli. Většina otců toto neumí. Citové a empatické napojení matky na dítě je neoddiskutovatelně úplně jinde než to dokážou podporovatelé střídavé péče pochopit..
Světlana
7.6.2014 20:05:15
fandím normálním, hodným otcům!!! Ale dvouleté dítě patří více k normální, milující matce, to si jistě uvědomuje i každý normální, hodný, milující otec. Bohužel ti vypatlaní ne.
Světlana
7.6.2014 20:03:46
fandím normálním, hodným otcům!!! Ale dvouleté dítě patří více k normální, milující matce, to si jistě uvědomuje i každý normální, hodný, milující otec. Bohužel ti vypatlaní ne.
Světlana
7.6.2014 20:01:45
fandím normálním, hodným otcům!!! Ale dvouleté dítě patří více k normální, milující matce, to si jistě uvědomuje i každý normální, hodný, milující otec. Bohužel ti vypatlaní ne.
 Příspěvky 110 z 99 [Dalších 89 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.