Líza |
|
|
3.2.2014 5:54:50
Je to psáno v zákoně
![]() BTW existují školy, u kterých si fakt přivyděláš tak nejvýš na lístek do kina, protože jsou příliš náročné, i časově, a systematický vydělávání rozumnejch peněz neumožňujou. |
|
2.2.2014 21:26:42
Nejmladší syn měl s výslovností problémy až do začátku pátý třídy - až tehdy se naučil ř. Ovšem se školní výukou neměl potíže vůbec žádný, kromě těch, že to na něj bylo moc pomalu. Do školy nastupoval jako nešestiletej (v tý době už tři roky četl), přeskočil pak ještě čtvrtou třídu. To bych chtěla vidět, co by na něj taková "psycholožka" říkala... Ostatně ani starší kluci nemluvili správně, a konkrétně ř nezvládají dobře ani teď (23 a 25 let, čtvrtej a třetí ročník VŠ). ![]() |
Piru |
| • |
2.2.2014 18:00:11
U nás se děti převlékají každý den od tří let do pyžamka a zpět...
|
Piru |
| • |
2.2.2014 17:58:37
Mám takový dojem, že dítě 20+ je schopno si ke studiu přivydělávat a druhou vysokou vystudovat dálkově. Kde je napsáno, že je musíte živit do 30? My chodili na brigádu od 15. Naši platili jen nezbytné životní výdaje - kolej a menza...
|
helena |
| • |
1.2.2014 21:08:08
jeste mam navrh : date-li kvuli usetreni penez ve dvaceti letech veku ditete, dite o rok drive do skoly a nebude k tomu zrale, pravdepodobne Vam na zadnou vysokou skolu nenastoupi. Ziska k uceni takovy odpor ze ho stezi dokopete k maturite a to jen jestli. A tak usetrite jeste vice nez rok.. Ted tak premyslim ze on ten nazor je jen na popichnuti ? Ze on to byl vtip ? H
|
|
|
1.2.2014 16:15:53
Z toho co tu čtu je mi z pracovnic PPP fakt nanic. Kde to jsme???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No vlastně v ČR, já zapomněla, že tady nefunguje normálně vůbec nic.![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
1.2.2014 16:04:31
Nesouhlasím, že by ve školce měli děti umět odčítat do 6 nebo do konce do 10. Tohle je výuka první třídy základní školy!!!! Jestli je to učíte ve školce, tak chudáci děti. Ve školce si snad mají hrát a v předškolní výchově se učit jiné věci než sčítání a odčítání do deseti.
![]() |
|
|
1.2.2014 15:58:02
kdoto - tak to je taky velice zajímavý přístup školky
![]() ![]() Asi paní ředitelka dostala zaplaceno, aby uvolnila ještě jedno místečko pro své známé, tak to řeší takto. To je hnus tenhle systém. Nevím, proč obce nemůžou postavit pro každé dítě od 2 let jesle nebo od 3 let školku???? Pak ty jejich praktiky kolem toho, koho přijmou a koho se zbaví jsou zase jen o prachách a ne o dětech. Hnus dnešní době![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| • |
31.1.2014 11:32:27
Dobrý den,
zaujala mě zde probíhající diskuze týkající se zápisů do ZŠ, pokud by někdo z Vás měl chuť a trochu času, tak bych byla ráda za vyplnění jednoho dotazníku k tomuto tématu. Zápisy a odklady jsou dosti aktuálním tématem i v oblasti pedagogického výzkumu a já se jim věnuji v rámci svého doktorského studia. Dotazník najdete zde: https://docs.google.com/forms/d/1KMWRiFHW0rfkP_s94xXwOCXxaVNaddNH71hWXfEqnWU/viewform Pokud by někdo z Vás, kdo uvažuje o odkladu byl ochotný mi poskytnout rozhovor, budu moc ráda. Pokud budete mít zájem, ráda Vás seznámím s výsledky výzkumného šetření Moc děkuji za Váš čas a přeji pevné nervy v tomto období ![]() Zuzka |
Žouda |
| • |
30.1.2014 12:38:30
Samozřejmě, že pokud to dítě nezvládá, je lepší odklad. Velký tlak na děti se odrazí na jejich psychice a časté nemocnosti.
Ráda bych se vrátila ještě k tématu Itálie. Nerada bych tím někoho urazila, ale za pár let jsem měla možnost poznat spoustu lidí různých sociálních vrstev a nestačila žasnout. Nevím čím to je zdali výukou ve školách či rodině, ale nechám na ostatních k posouzení :) Žena kterou znám má vysokoškolské vzdělání a o to více mě zarazily její názory. Hrozně se divila tomu, jak je možně že děti nemůžou s vysokou teplotou na přímé sluníčko, prý to nikdy neslyšela Do morku kostí se se mnou dohadovala, že teplota naměřená v konečníku je správná a v podpaží se přičítá jeden stupeň. Vajíčka neuchovává v lednici, ale v lince v kuchyni, kde bývá v létě až 35 stupňů. Na spaní prý stačí maximálně 13 stupňů a tak bych mohla pokračovat dál..Jiná paní zas tvrdila, že její 6 ti letý syn, má vysokou teplotu z toho, že snědl hrst ostružin, přitom bylo vidět, že je silně nachlazený,zelenou nudli u nosu jak opratě. Nejvíce mne asi překvapilo, že sestřička na pohotovosti ani nevěděla, že nějaká Česká republika existuje a pan doktor zabodoval nejvíce. Při vysoké teplotě intenzivním zvracení a průjmu doporučil synovi podávat k pití mléko a džus.. Mám spoustu různých takových zkušeností a věřte mi, že si vážně připadám jak kdybych se vrátila minimálně 40 let zpátky ![]() |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.