| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Američané si oblíbili utrazvukové večírky

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 31 [Dalších 1 >>]
.kili.
13.12.2013 7:42:41
"Americani jsou pitomi a uz nevi, co roupama delat, proto delaji ultrazvukove vecirky. Jsou tlusti, hloupi a nevzdelani, zerou jen hamburgry, libuji si ve valkach a strkaji kocky do mikrovlnky. "

:-)) :-)) Ale zaase už nevykořisťují černochy, že. Víte, ono je to tak, že Češi mají ve zvyku už od pradávna líčit život v jiné zemi podle toho, co slyšeli či podle toho, co tam zahlédli při týdenním pobytu.
13.12.2013 3:32:29
Ja nevim Deniso, kde si v USA byla, ale tady v San Francisco Bay Area lidi sportuji urcite vic, nez v Cechach. Ano, mozna v Oaklandu najdes tluste cernosky (ktere si na svem velkem zadku zakladaji), ale v mestecku, kde ziju se zadna morbidni obezita nekona. McDonald je tu jeden, malinky a asi ne moc prosperujici, chodi tam akorat decka ze stredni skoly, pac to maji cestou. Ja jsem tam byla 1x (vyzvednout dceru, ale nejedla jsem tam). Ve fast foodech se tu lidi moc nestravuji, protoze tady jsou vyborne cinske, thajske, sushi a ja nevim jake jeste restaurace. Kolem me jsou mestecka (muzu jmenovat), kde MC Donalds neni vubec.

A to jsme zase u toho zevseobecnovani. USA jsou velke asi 7 hodin letu nasirku. Se staty vice a mene vyspelymi, lidi mene/vice vzdelanymi. To co je platne nekde v Alabame (tlusti lidi), neplati v cele USA, prosim!!!

Pri letosni navsteve Cech jsem si vsimla, jak moc ztloustly ceske deti, za to taky urcite muze USA.

Baby shower jsem mela 3 tydny pred porodem. Prislo mi to tak akorat. Kazda maminka si muze urcit termin, kdy to chce.
Klarisanek
12.12.2013 22:58:37
To je svata pravda ~R^. Kazdy narod ma svoji uchylku, pro kterou je na zabiti.
Klarisanek
12.12.2013 22:57:23
Chapu, ze te jako obcana USA pohorsuji tyto clanky, ale preci jenom si asi clovek za 11 let zvykne na ledacos. Nechci se hadat, ale kdyz tam prijedes jako turista, tak opravdu cucis s otevrenou papulou na ty megaobtloustly amiky v mekaci, protoze takovyto typ obezity v Evrope fakt nenajdes. Ale clanek neni o nich ale o deni kolem ocekavani potomka. Ja osobne zazila nekolik Cesek, co byly naprosto nestastne z Baby Shower, kterou pro ne chtela poradat nejaka kamoska, protoze my jsme proste jinak zalozeny a asi i povercivy a nechce se nam oslavovat v 6. mesici decko, ktere se jeste nenarodilo a kdovi jak to dopadne - viz. nazor odbornika z clanku. Nastesti jsem nezazila osobne, ale z vypraveni kamosek z USA vim o nekolika pripadech, kdy pak rodice breceli v plne zarizenem pokojiku, ktery meli pripraveny od 3. mesice tehotenstvi a ono to pak nedopadlo. Moji ceske kamosce v USA se zase stalo, ze se ji cela rozvetvena rodina proti jeji vuli nacpala do domu ihned jak privezla dite z porodnice, usporadali velkou party proti vuli rodicky a dite skoncilo se zapalem mozkovych blan v 2. tydnu zivota. A o uchylnostech a blbem chovani Cechu zase v jinem clanku.
Markéta, kluci 11 a 5
  • 
12.12.2013 22:24:40
Češi zase strašně smrďěj a neuměj se vůbec chovat.
12.12.2013 21:58:49
To je zase clanek! Ziju v Kalifornii 11 let a vzivote jsem o takovem vecirku neslysela, nebyla pozvana, nevim o nikom, ze by mel. Naopak takova Baby Shower mi prijde celkem prijemna zalezitost, hlavne kdyz uvazime, ze velka vetsina americanu zije v absenci pribuznych (protoze Ti bydli na druhem konci USA nebo taky zemekoule), takze toto je nahrazeno prateli a sousedy, byla jsem rada za zprijemneni konce tehotenstvi a par darecku pro miminko.

No nic, pojdme to zevseobecnit, Americani jsou pitomi a uz nevi, co roupama delat, proto delaji ultrazvukove vecirky. Jsou tlusti, hloupi a nevzdelani, zerou jen hamburgry, libuji si ve valkach a strkaji kocky do mikrovlnky. Tak.
Klarisanek
12.12.2013 19:17:36
Par let jsem tam zila, ale jinak pochopitelne Baby shower je asi jen muj vymysl ~z~.
Markéta, kluci 11 a 5
  • 
12.12.2013 18:16:27
Mě by zajímalo, jaké tak asi procento Američanů dělá ultrazvukové večírky.
Kopřiva Dvoudomá
12.12.2013 14:06:16
Jasně, ti Američani jsou tááák hloupí.
Dávaj kočky do mikrovlnky, dělaj ultrazvukový večírky a dětem nedávaj žádný hranice.
Naštěstí my jsme ti chytří s tím selským rozumem.

Kolik Američanů tak osobně znáš?
Klarisanek
12.12.2013 13:35:25
Presne tak. Amici uz fakt nevedi co roupama. Toto je jen dalsi krok, ale uz davno je tam zvykem, ze od prvniho dne co vedi o tehotenstvi, delaji uplne divy. Pokojicek zarizuji a vse maji nakoupene uz v prvnim trimestru. Delaji party a obdarovavaji se hromadama veci na deti, v trimestru druhem. A pak to musi byt mazec, kdyz se nedejboze nezadari, chodit do toho detskeho pokojicku.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 31 [Dalších 1 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.