| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Velký test aktovek a batohů 1: Emipo

 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]
Máňa82
2.2.2016 22:03:42
Sestřina malá šla od záři minulého roku do první třídy. Hrozně se těšila a pořád o tom básnila. Nejvíc ale byla zvědavá, jakou bude mít aktovku :-D no a protože se dávají prvňáčkům většinou na Vánoce, museli jsme tohle téma řešit už v říjnu, protože nám bylo jasné, že vybrat tu nejkrásnější aktovku, nebude jen tak :-D Sedli jsme k noťasu a začali hledat. A hledali jsme opravdu dlouho, až mi to lezlo krkem. Chtěli jsme, aby byla aktovka hlavně pohodlná a zdravotně přizpůsobená a taky samozřejmě na ní musela být její oblíbená sova!! :-D Celkem jsme vybírali asi z pěti kousků a nakonec se rozhodli pro tašku ze Stilu. Má vyztužená záda a je celkově lehká a prostorná :-)~g~
Katarína
  • 
4.2.2014 21:51:15
Veľmi pekne ďakujem za skvelý článok.Veľmi pomohol. Ani na chvíľu ma nenapadlo, že by išlo o reklamu značke alebo Vám ako predajcovi. Nechápem krátkozrakosť niektorých jedincov :-)Všetky články sú myslím napísané veľmi objektívne a k veci, s najlepším vedomím pomôcť nám rodičom. Určite Vám to dalo veľa práce a strávili ste pri tom veľa času, takže ešte raz vďaka. Prajem len spokojných zákazníkov.
16.12.2013 15:21:07
Díky za tři skvělé díly hodnocení aktovek. Mám drobného syna a vaše hodnocení mi jednoznačně ulehčilo život, co mám svému synkovi pořídit. Díky vám mám vybrané dva modely a teď už můžeme jít jen vyzkoušet a vybrat ten pravý. Rozhodně Vaše hodnocení aktovek a batohů nepovažuji za reklamu. Díky za Váš čas a dobré rady a tipy. ~s~
9.12.2013 9:10:47
Emipo dcerce v 1.třídě vyhovuje, líbí se jí a je snadně ovladatelná s dobrým vnitřním uspořádáním :-),jen mi přijde těžší. Někdy si stěžuje na bolesti zad.
X_X
3.12.2013 17:42:38
jé, a za ty orvané reflexky vynadala synovi... nenapadlo mě, že je to problém více lidí, přičítala jsem to jeho lajdáctví ~f~
2.12.2013 23:47:18
Měla bych připomínku (možná i pro výrobce Emipo) ke kapse na lahev. V případech, které vidíme na obrázcích v článku, není pítko lahve nijak chráněné, t.j. může na něm ulpívat prach a nečistoty cestou do školy i ve škole. Mnoho dětí nosí pití v malých PET lahvích - v tom případě zas není lahev díky síťovině chráněna před slunečním zářením (jak je známo, PET lahve by neměly být na slunci kvůli uvolňování škodlivin z PET). Řešením je sportovní lahev s víkem, ale ty nejsou mezi dětmi tak rozšířené.

Pro našeho prvňáka jsme vybrali školní baťoh typu Cool Cherry, který při hmotnosti 860 g (ověřeno) má obě boční kapsy neprůhledné a zavíratelné na zip, z baťohu nic nevypadává a má příznivý tvar i pro malé školáky (nevypadají jako když nosí na zádech skříňku). Pravda, nepoužíváme na sešity tlusté a těžké kartonové desky, ale lehké plastové desky na spisy, přezůvky, výtvarka, převlečení na tělocvik a většina sešitů zůstává ve škole - domů nosí jen to, z čeho je úkol + Slabikář. Starší dítko tento typ baťohu nosilo do třetí třídy, ve čtvrté přešlo na sportovní baťoh rovněž české firmy Husky.

Podotýkám, že nejsem prodejce, pouze sděluji svojí zkušenosti a postřehy.
Michala (2 děti, 9 a 6let)
2.12.2013 22:00:00
buď se obraťte na svého prodejce, který aktovku dodal a on s Vámi reklamaci vyřeší nebo kdyby byl jakýkoli problém zavolejte do Emipa paní Pořízkové a domluvte se rovnou s ní. Bude to určitě rychlé a vstřícné.
Michala (2 děti, 9 a 6let)
2.12.2013 21:55:43
moc děkuji, jsem ráda, že to někomu pomůže a je zvědavý na pokračování....
Karkulína
2.12.2013 20:03:07
A když jsem aktovku kupovala přes internet?
kreditka
2.12.2013 18:51:37
Je česká za což jsem ráda, taky mi přijde zbytečné investovat do aktovky pomalu 3 tisíce jako v případě Hamy.... jaká bude uvidím dcera si ji v obchodě vybrala a vyzkoušela a teď musí čekat jestli ji náhodou nepřinese ježíšek :-) :-)
 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.