| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Příklady snad potáhnou

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 30 
Klarisanek
25.11.2011 13:01:17
v saune jsem byla jednou v zivote, myslela jsem si, ze tam chcipnu. Manzel do sauny chodi, tak kdyz budou deti chtit, tak proc ne, ale jestli budou mit ty samy pocity, jako ja, tak bude manzel pokracovat sam.
Hilly.
25.11.2011 12:49:27
Já bych to jako děcko taky určitě nesnášela. Například ta nahota. Ač si dospělí myslí, že se děti mezi sebou nestydí, tak mně vadilo ve školce i takové to hromadné převlíkání před spaním. Nevím proč si dospělí myslí, že dětem se bude vždy líbit to co jim.
Hilly.
25.11.2011 12:47:22
Binturong, přesně ~R^
Inka
  • 
25.11.2011 11:14:07
U nás ve školce byla sauna, ale syn tam nechtěl, ňák mu se mu to vedro nelíbilo. Tak jsem ho nenutila, ale dětem se to většinou líbilo.
Binturongg
25.11.2011 11:13:34
pochmurná báseň s tragickým koncem ~t~

V sauně je mi horko a mám klaustrofobii. Navíc nesnáším studenou vodu.

Opravdu nevidím důvod, proč bych si měla vybírat školku podle toho, zda má saunu nebo ne - myslím, že má mít x jiných předností, na kterých by 80% našich školek mělo zapracovat. Extrabuřty se mohou vymýšlet, až bude v pořádku základ ~2~ ~d~
Irena
  • 
25.11.2011 10:27:03
My jsme měli saunování ve škole, ještě za komunistů, což bylo neskutečně pokrokové, na malou vísku na Moravě. Jeden nadšenec to s ostatními nadšenci vybudovali v rámci akce Z. Chodívali jsme poviině každý týden v rámci tělocviku (v zimě). Musím říct, že dodnes, když slyším sauna, mám z toho osypky. Bála jsem se tam, nedělalo mi to dobře a navíc pro mě bylo nesnesitelé sprchování ledovou vodou po sauně. Řvala jsem, že to nechci a sprchovali mě násilím (no soužky učitelky za komunistů). Dnes by to probíhalo asi jinak, ale saunu ve školce fakt nepotřebuju a kdyby ji nabízeli, nebudu souhlasit - takové věci si se synem absolvuji raději sama.
x x
25.11.2011 10:24:21
Jojo, vzít celou školku do sauny, to je vražda. To bych byla zásadně proti. Spíš individuální saunování s rodinou, když už, ale přebírat v tom horku chrchle od jiných dětí, to se mi dosti ekluje.
DanaC
  • 
25.11.2011 10:23:14
Před nedávnem otevřeli saunu se saunováním pro spec. děti na Hadovce, Praha 6 http://sauna-hadovka.cz/, osobní zkušenosti s ní nemám.
La Pepa
25.11.2011 10:06:36
Ráda bych šla s dětmi do sauny v Praze, ale nechce se mi kvůli tomu do akvaparku nebo bazénu. Navíc by byla lepší sauna s nižší teplotou (pro děti). Saunování se školkou bych uvítala.

Nemáte někdo tip na něco dostupného v Praze?
Hilly.
25.11.2011 9:41:50
Zase tak zázračné účinky to nemá. Do sauny si můžou chodit rodiče s dětmi sami, když po tom tak touží.Už vidím všechny ty chrchlající a kdečím nakažené děti, jak si v teple sauny ty choroby navzájem od sebe "inhalují". Vždy když jsem s něčím bojovala a "rozpařila" jsem se v koupelně, tak mě to akorát dorazilo a choroba vypukla naplno..No nevím. Školka se saunováním by se mi nelíbila.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 30 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.