Hilly. |
|
26.11.2011 10:59:26
Neznám jediný děcko, kterému by se to líbilo, hlavně potom to polévání studenou vodou. S dětma jsem chodila na plavání a saunu jsme tam měli a opravdu tam žádné dítě nejásalo nadšením, když ho potom máčeli ve studené vodě, nebo sprchovali.A to s rodinou to musí být daleko příjemnější, než s bandou nachrchlaných upocených naháčů, na které se dítě v sauně musí lepit.
|
Jitka |
| • |
26.11.2011 8:29:46
Proč si dospělí myslí, že se dětem nebude líbit, to co se nelíbí jim. Když to ani nevyzkouší???
|
JItka |
| • |
26.11.2011 8:25:17
Syn do školky se saunou chodí, ale začali saunovat až od října, takže syn už byl nachlazený a proto tam ještě nebyl. Do sauny musí úplně zdravé dítě, ani s malou rýmou tam nesmí. Jinak je saunování velice přínosné a nevidím na něm nic špatného. Pokud vím, tak v naší školce chodí děti do sauny rády, spíš se více obávají rodiče, protože tam kolikrát sami ani nebyli a nevědí o co jde. Děti tam rozhodně nemají tak vysokou teplotu jako dospělí a nejsou zavřeny v malém prostoru, to bývalo za totality.
|
Jana |
| • |
26.11.2011 5:56:03
Krome prvniho trimestru to nevadi. Nesmi to cloveku delat zle a musi byt zvykly. Ja chodim uz spoustu let a je to relax a posileni imunity celou zimu.
|
a |
| • |
25.11.2011 23:42:57
ja by som do sauny v tehotenstve nechodila, prehrievanie tela nie je práve to, čo by dieťatku prospievalo...
|
Mab |
|
|
25.11.2011 22:10:17
Kreditko, ale o tom saunování přeci je, o posílení imunity. Aby k tomu vůbec nedocházelo, mít rýmu celou zimu. Jinak nemocné nastydlé dítě nemá v sauně co dělat. Já bych tedy školku se saunou velmi uvítala, je jasné, že by to bylo dobrovolné,s tejně jako plavání atd. Některé děti opravdu mohou špatně snášet malý prostor nebo mít jiné zdravotní problémy, které jim saunování neumožní. ALe raději bych připlácela za saunu než za různá divadla a nesmyslné výlety. I když některé výlety jsou fakt pěkné, ale některé mi přijdou zbytečné. Ale to je školka od školky, pokud někdo saunuje a pak kouká na TV, tak je to špatně, to je jasné. ALe běžná slušná mateřinka by třeba i saunu ráda, ale nemá na to prostředky. Zvláš´t v našem kraji, kde jsou nemoci dýchacích cest na denní pořádku, by prevence byla vhod. Dčív tu byla i školka, kde se dělaly inhalace, dechová cvičení a i léky tam učitelky dávaly lehce nachlazeným dětem, jinak by se některé děti do školky za celý rok ani nepodívaly. Bohužel už to není.
|
kreditka |
|
|
25.11.2011 18:28:29
Dcera je od podzimu do jara neustále nastydlá to poslední co potřebuje je aby se ji obyčrejná rýma saunováním ještě zhoršila
|
Jana |
| • |
25.11.2011 18:11:19
To je prece zakladni chyba-chodit do sauny na zacatku nebo v prubehu nachlazeni. My chodili se skolkou za komancu u nas na vsi (!) a bylo to super.
Rada bych se zeptala autora: muzu chodit do sauny cca 105st. az do porodu? Zatim chodim, jsem v 28tt. A pro ty mimina doporucujete jakou teplotu? |
|
|
25.11.2011 14:28:21
Já bych to uvítala, pěkně pozvlona, od malička... zvlášť kdyby to pomohlo proti tomu věšnému nachcípání
. Poprvé jsem byla v sauně na horách někdy v 21 letech, trochu jsem se toho bála, ale nakonec to bylo příjemné pohlazení duše i těla, a labůžo pro mou šílenou pleť. Nemám ale ráda smíšenou a oddělených je málo. Dokud jsem studovala a jezdila jednou za měsíc do rodného města, chodila jsem za rozumnou cenu do tamních lázní - nová, čistá a protorná sauna, 3x týdně ženy, 3x muži, 1x splečná. Teď máme v nedalekém domě soukromou saunu, tj. pronájem pro uzavřenou skupinu lidí za únosných 350 Kč. Ale aby to bylo únosné, museli bychom s mužem oba a pro děti nemáme hlídání. Přemýšlím, že bychom tam tedy třeba jednou za měsíc chodili i s dětmi. Akorát že oni budou potřebovat nižší teplotu a nebude to s nimi takový relax ![]() |
|
|
25.11.2011 13:32:28
Se školkou jsme do sauny pravidelně chodili, bylo to ještě za komančů. Milovala jsem bazének se studenou vodou, museli mě vyhánět ven. Doma jsme si saunu udělali vlastníma rukama, saunujeme děti od šesti týdnů a je to náš oblíbený nedělní odpolední rituál.a děti jsou zdravé jak řípy. Saunování ve školce bych uvítala, myslím, že některé děti se saunou v životě nepotkají a je to škoda. Spolu s rodiči chodit skoro nikde nejde, děti potřebují nižší teplotu než dospělí a většina veřejných saun to neumožňuje.
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.