| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Medvědi nevědí...

Příspěvky 110 z 93 [Dalších 83 >>]
peggy+2
  • 
4.3.2011 23:07:23
Taky mě nenapadlo, že by to mohl být vtip, hned jsem viděla chybu. Vtipný mi přijde už samotný ten nápis, nehrotila bych to chybou. Jinak trička moc pěkná, jen bych uvítala rozšíření i o větší velikosti :)
Gita05
28.2.2011 20:07:50
Parada, tohle obleceni pro prtata me nadchlo. Taky mam ze vsech tech medvidku a zajicku husi kuzi.. My jeste pred porodem prvni dcery koupili na rocni dite (mensi nemeli) v Berline cerny triko s bilou lebkou a zkrizenymi hnaty a setkavali se s ruznymi reakcemi - nadsenymi i odsuzujicimi - hlavne od starsich generaci. Ted ma 3,5 a ma piratske obdobi - absolutne ji nezajimaji princezny, vily, ponici, zato lebky ji nadchnou vsude :D Takze polozit pred ni tricko s medvidkem a triko s lebkou, ani by nezavahala :DD A rockova muzika se ji libi taky - zacinala Elvisem, ted je nadsena hlavne z Kasparka v rohliku i treba Queenama (ale treba Sverak s Uhlirem ji taky bavi). Ted cekame druhou neco v tomhle eshopu rozhodne vyberu :))
Radka
  • 
23.2.2011 21:53:38
Bryndák je s tvrdým y....
zefýr
23.2.2011 13:45:56
Jíťo, myslím, že by to chtělo vyzkoušet. Navrhuji tedy zakoupit body od LRS a nějaké roztomilé s medvídkem a nechat ho vybírat. ~z~

Eli, jsem tvojí fanynkou ~R^
22.2.2011 9:51:24
Elindro, taky se mi vaše produkce moc líbí a přimlouvám se - rozšiřte sortiment! Myslím, že s třema malýma dětma takovým způsobem vybruslit z životních těžkostí dokáže jenom osobnost, proto máš můj obdiv a držím palce, ať se nadále už jenom daří. Komentáře zřejmě vlastní neschopností frustrovaných pisatelek ...~a~...škoda času a energie na ně reagovat...
22.2.2011 9:04:16
Oggová, možná jsem ostuda. Tohle heslo se mi sice líbí, ale ta chyba mi tam hrozně vadí, i když je to třeba schválně a psáno malým dítětem. ~a~ Toť můj názor a postoj.
alzbeta
22.2.2011 6:10:35
je to inzerát a ještě k tomu nevkusný hnusný a předražený... v životě bych takovou nekoupila, a ikdybch ji dostala od někoho pro dítě, tak bych mu to neoblekla... zlatí zajíčci :-)
21.2.2011 21:26:06
Eli,držím vám palce a přeju hodně rockově naladěných zákazníků~R^

Jdeš za snem se svým vrozeným šarmem a smyslem pro humor ,takže za mě vivat Little rock star ~g~
21.2.2011 20:09:21
moc držím palce, jsi statečná a ne každá dokáže to, co ty, Eli~x~
Tak ať obchod šlape!~;((~s~~;((

A jinak - už tady toho bylo napsáno hodně a budu se i opakovat, ale stejně mi to nedá. Je zvláštní, že pokud by to byl článek na téma "Bídák mě opustil, jsem sama se třemi dětmi a nevím jak dál", tak věřím tomu, že tu bude zástup těch, co budou foukat na bebí.
Ale že to je článek o tom "Jak jsem se nezhroutila a snažím se co to dá", tak je tady tolik negativních reakcí~l~ Že by závist?~5~~8~
lena, dvojčata 6 + 14les slečna
  • 
21.2.2011 14:12:48
podle mě to bývalo, že ťamani byli levnější, na tržnici kalhoty 400, C&A 400, kenvelo, za 1000 dvoje.
Ne vždy má obchod kvalitnější a vietnamec levnější. taky se poučili.
 Příspěvky 110 z 93 [Dalších 83 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.