mamča-Janča |
|
|
10.12.2011 21:30:50
SOUHLASÍM!!!!!
|
|
|
7.1.2010 23:02:33
kruci, to je strašný
![]() ![]() svinák jeden!!!Přála bych mu aby ho každou noc a každý den znásilňovali v base!! Mám taky Karolínku rve mi srdce co se ti stalo. Drž se Míšo. Nikdy to nepřebolí, ale tvoje holčička je nádherný anděl a nic ji nebolí. Nedivím se ti, že Vánoce tě bolí. |
|
|
4.1.2010 13:03:16
to je šílený. Je mi líto, že jsi to musela prožít, že se tak stalo. Nevím, zda víš o stránkách MMA (Mimiangel) http://www.mimiangel.cz/ je tam spousta úžasných lidí, rádi tě vyslechneme, poradíme, povzbudíme.
Lucka a Jeníček PS: DO života už jen to nejlepší. |
Brebina, E+M |
|
|
2.1.2010 10:08:54
Taky přes slzy nevidím - hajzl jeden
![]() ![]() ![]() ![]() Za to bych mu napařila pěknou sazbu a z vězení by nevyšel!!! |
Teraza Horáková |
|
29.12.2009 22:51:02
Michaelo, moc smutné. Jsem ráda, že máte ty své dva výlupky a hodného muže.
A Kili - super reakce, tak nějak to vnímám podobně. |
|
29.12.2009 9:42:47
přečetla sem si Váš článek a je to moc smutné,to tu ví každý,věřím i při takovýchlech hodně smutných a tragických okamžicích,že všechno má svůj hluboký smysl.Važ si dvou zdravých dětí a manžela,což asi děláš.Neumím si to představit,sem zrovna těhotná,člověk nikdy neví,jak by jednal v situaci,kterou neprožil.Je to váš příběh,bolest se musí odprožít,a je velmi dobře,že o tom píšeš,je to takový druh terapie.Dostat to ze sebe.Pokuď dokážete svému bývalému odpustit někdy,pak jste velmi silná osobnost.
|
lenka, 2 a 3 roky 20TT |
| • |
23.12.2009 19:34:58
Bohužel k tomuto článku není co dodat. je to strašné a strašné a strašné, co dokáží drogy a alkohol s člověkem udělat. Asi taková rána nepřebolí, asi to není možné, ale přeji Vám, aby Vám vaše děti dělaly radost, aby jste žila s pocitem toho, že tím, že o této otřesné zkušenosti mluvíte a píšete pomáháte jiným, kteří také přišli o své milované děťátko.
|
jen tak |
|
|
23.12.2009 19:15:34
velmi statečná,že jsi se dokázala vzchopit a máš fungující rodinu.Tvůj příběh mě dojal k slzám.Mám doma 5m Karolínku a neumím si představit,že by nebyla i když život před ní a v těhu nebyl vůbec snadný.Pokud chceš moje Karolínka by uvítala jednu tetu,i třeba jen na dálku,tak písni na mail pod nickem.
|
Hanka+2holky |
|
23.12.2009 3:50:46
Taky brečím,tím spíš,že já mám doma Karolínku.....Jsi moc statečná!
|
Janina dvě dospělé děti, jedna vnučka |
| • |
22.12.2009 18:59:16
Při čtení tohoto článku nejdou slzy udržet.Hrozná bolestivá životní zkušenost, na kterou nejde zapomenout.Jakýkoliv trest pro takového hajzla je malý.
|
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.