| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tak jak je to s tou alternativou?

Příspěvky 110 z 260 [Dalších 250 >>]
14.12.2009 12:21:04
Já nevim, musela jsem najít slovo alternativní ve sloníku.
Příjde mi že pisatelka se brání tomu být označena za alternativní.

Proč - já myslím že je.
13.12.2009 9:25:37
Děkuji za milé čtení!!! taky to tak mám ~;)....~R^
10.12.2009 23:54:08
No jo, ale to chce napřed taky práci s Tvým platem! Tu jsi sehnala po mateřské se 2 dětmi nebo jsi ji měla už předtím? Já jsem pracovala ve státní spávě a plat jsem měla čtvrtinový. A obávám se, že po mateřské asi skončím v původní práci, se dvěma malými dětmi a čtyřicítkou sice ne ještě na krku, ale blízko, mě asi jinde moc chtít nebudou~;((.
10.12.2009 23:46:38
Se starším synem jsem pekla od jeho 16 měsíců a bylo to fajn. Letos jsme přibrali k pečení o 3 roky mladšího brášku (také je mu teď 16 měsíců) a mé dojmy z pečení jsou rozpačité. Vykrajování ještě šlo, mísení těst taky, ale modelovat rohlíčky už staršího moc nebavilo, těšil se víc, až si s ním budu stavět domečky z Lega (když staví podle návodu, neobejde se bez asistence). A u formiček se to zvrhlo úplně - neprozřetelně jsem jim k pečení dovolila vzít si autíčka a mladší mi začal autíčkem tak divoce drkat do formiček, že je rozhazoval po lince a po zemi. A starší, který je normálně velmi klidný a rozumný, ale v přítomnosti brášky se z něj stává druhé batole, to samozřejmě začal dělat po něm~d~. Malého jsem na chvíli sesadila ze židle od linky, aby si šel drkat na podlahu, kluci se za chvíli uklidnili, ale moje představa idylky u společného pečení trochu utrpěla~;(( Až mě tak napadlo, že by se mi ještě hodila holčička, abych měla s kým péct~;)
10.12.2009 23:08:54
Jé, a já nakupuju dětem u Deichmanna botičky se slonem a ne od DPK či jinde se žirafkou a myslela jsem si, kdovíjak nejsem alternativní~d~
Bumbi&05,08,10
9.12.2009 20:45:12
hm, třeba u porodu alternativa ve smyslu vašem vlastně není. Porod v porodnici nemá rovnocennou alternativu. Všechny ostatní možnosti jsou tak trochu "podzemní", bohužel.

Výsměchem je "výběr" porodnice, kdy se musím registrovat někam v době,kdy ještě vůbec není jasné, zda dítě donosím /ÚPMD Podlí 14 tt - sama jsem potratila v 16 tt např./
Bumbi&05,08,10
9.12.2009 20:45:08
hm, třeba u porodu alternativa ve smyslu vašem vlastně není. Porod v porodnici nemá rovnocennou alternativu. Všechny ostatní možnosti jsou tak trochu "podzemní", bohužel.

Výsměchem je "výběr" porodnice, kdy se musím registrovat někam v době,kdy ještě vůbec není jasné, zda dítě donosím /ÚPMD Podlí 14 tt - sama jsem potratila v 16 tt např./
Petah
9.12.2009 15:23:39
Myslím, že jste svá a to je krásné~:-D Já mám barvení taky ráda, ale většinou mě od samotné realizace odrazuje to zašvihané okolí, takže na mě ve skříni čeká hromada světlých triček s nevypratelným flíčkem a čekají na obarvení~t~ A jinak bych také řekla, že diskuze téměř postrádá takové ty echt agresivní příspěvky objevující se pod minulým Bellaniným článkem. Ve srovnání s nimi by se tyto opravdu daly nazvat na duši hřejícími~R^
Petah
9.12.2009 14:59:50
Já zase zbožňuju debatu nad obecným tématem, kde si diskutující ani nemusí nutně oponovat... :-)(Možná to pak není debata?~d~) Stačí, když se naladí na stejnou vlnu a jednotlivými triumfálními myšlenkami se doberou k naprosto nečekanému závěru a nebo se také nedoberou, ale cesta je taky cíl, že...~:-D Každopádně, svět pak vypadá takový krásnější, méně reálný, ale beze sporů...~m~ Ale jak píše Bellana, pokud vidím na druhé straně snahu o pochopení, přesto že výchozí názor je rozdílný, tak to může být ještě přínosnější... Jenže, nemohu si vzpomenout na nějakou takovou diskuzi (v reálu), kterou bych zažila v poslední době~n~
Asi jsem to napsala dost obecně, ne jednou jsem byla napadána za to, že nedokážu mluvit konkrétně.~t~ Ale když jsem viděla spojení "obecné téma", nemohla jsem si pomoct~f~. Těším se, že se třeba někdy do diskuze na obecné téma přidám a zjistím, jestli si po tím představujeme stejnou věc~:-D
Petah
9.12.2009 14:19:56
Ano, toto je blízké i mně, hezky a výstižně jsi to napsala, Ecim~x~
 Příspěvky 110 z 260 [Dalších 250 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.