|
|
14.12.2009 12:21:04
Já nevim, musela jsem najít slovo alternativní ve sloníku.
Příjde mi že pisatelka se brání tomu být označena za alternativní. Proč - já myslím že je. |
|
10.12.2009 23:54:08
No jo, ale to chce napřed taky práci s Tvým platem! Tu jsi sehnala po mateřské se 2 dětmi nebo jsi ji měla už předtím? Já jsem pracovala ve státní spávě a plat jsem měla čtvrtinový. A obávám se, že po mateřské asi skončím v původní práci, se dvěma malými dětmi a čtyřicítkou sice ne ještě na krku, ale blízko, mě asi jinde moc chtít nebudou
. |
|
10.12.2009 23:46:38
Se starším synem jsem pekla od jeho 16 měsíců a bylo to fajn. Letos jsme přibrali k pečení o 3 roky mladšího brášku (také je mu teď 16 měsíců) a mé dojmy z pečení jsou rozpačité. Vykrajování ještě šlo, mísení těst taky, ale modelovat rohlíčky už staršího moc nebavilo, těšil se víc, až si s ním budu stavět domečky z Lega (když staví podle návodu, neobejde se bez asistence). A u formiček se to zvrhlo úplně - neprozřetelně jsem jim k pečení dovolila vzít si autíčka a mladší mi začal autíčkem tak divoce drkat do formiček, že je rozhazoval po lince a po zemi. A starší, který je normálně velmi klidný a rozumný, ale v přítomnosti brášky se z něj stává druhé batole, to samozřejmě začal dělat po něm
. Malého jsem na chvíli sesadila ze židle od linky, aby si šel drkat na podlahu, kluci se za chvíli uklidnili, ale moje představa idylky u společného pečení trochu utrpěla Až mě tak napadlo, že by se mi ještě hodila holčička, abych měla s kým péct![]() |
|
10.12.2009 23:08:54
Jé, a já nakupuju dětem u Deichmanna botičky se slonem a ne od DPK či jinde se žirafkou a myslela jsem si, kdovíjak nejsem alternativní
![]() |
Bumbi&05,08,10 |
|
|
9.12.2009 20:45:12
hm, třeba u porodu alternativa ve smyslu vašem vlastně není. Porod v porodnici nemá rovnocennou alternativu. Všechny ostatní možnosti jsou tak trochu "podzemní", bohužel.
Výsměchem je "výběr" porodnice, kdy se musím registrovat někam v době,kdy ještě vůbec není jasné, zda dítě donosím /ÚPMD Podlí 14 tt - sama jsem potratila v 16 tt např./ |
Bumbi&05,08,10 |
|
|
9.12.2009 20:45:08
hm, třeba u porodu alternativa ve smyslu vašem vlastně není. Porod v porodnici nemá rovnocennou alternativu. Všechny ostatní možnosti jsou tak trochu "podzemní", bohužel.
Výsměchem je "výběr" porodnice, kdy se musím registrovat někam v době,kdy ještě vůbec není jasné, zda dítě donosím /ÚPMD Podlí 14 tt - sama jsem potratila v 16 tt např./ |
Petah |
|
|
9.12.2009 15:23:39
Myslím, že jste svá a to je krásné
Já mám barvení taky ráda, ale většinou mě od samotné realizace odrazuje to zašvihané okolí, takže na mě ve skříni čeká hromada světlých triček s nevypratelným flíčkem a čekají na obarvení A jinak bych také řekla, že diskuze téměř postrádá takové ty echt agresivní příspěvky objevující se pod minulým Bellaniným článkem. Ve srovnání s nimi by se tyto opravdu daly nazvat na duši hřejícími![]() |
Petah |
|
|
9.12.2009 14:59:50
Já zase zbožňuju debatu nad obecným tématem, kde si diskutující ani nemusí nutně oponovat...
(Možná to pak není debata? ) Stačí, když se naladí na stejnou vlnu a jednotlivými triumfálními myšlenkami se doberou k naprosto nečekanému závěru a nebo se také nedoberou, ale cesta je taky cíl, že... Každopádně, svět pak vypadá takový krásnější, méně reálný, ale beze sporů... Ale jak píše Bellana, pokud vidím na druhé straně snahu o pochopení, přesto že výchozí názor je rozdílný, tak to může být ještě přínosnější... Jenže, nemohu si vzpomenout na nějakou takovou diskuzi (v reálu), kterou bych zažila v poslední době Asi jsem to napsala dost obecně, ne jednou jsem byla napadána za to, že nedokážu mluvit konkrétně. Ale když jsem viděla spojení "obecné téma", nemohla jsem si pomoct . Těším se, že se třeba někdy do diskuze na obecné téma přidám a zjistím, jestli si po tím představujeme stejnou věc![]() |
Petah |
|
|
9.12.2009 14:19:56
Ano, toto je blízké i mně, hezky a výstižně jsi to napsala, Ecim
![]() |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.