| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku V jedné porodnici…

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 694 [Dalších 674 >>]
rosali
17.2.2009 6:58:54
Absolutne súhlasím s Evou!
Drahá Kateřina,
tiež som pred porodom-týždeň,tiež som prvorodička a keď zrovna nie som na materskej pracujem ako gynekolog.Vzhladom k tomu,že moja gravidita je vysoko riziková,musím okrem poradní navštevovať aj 3 ďalších špecialistov.VŽDY!!!-chodím k doktorom objednaná na termín,keď je nutné bez kecov čakám v čakárni,nepredbieham sa,nehubujem,som vďačná za starostlivosť.
Máte pravdu, chováte sa -podla vlastných slov ako "hysterická kráva",ale čo sa týka tej "laktačky"-mala by ste si preštudovať čo to vlastne je.U vás nejde o nábeh laktačnej psychozy,skor je to prejav rozmaznanej ,nedospelej ,ťažko egocentrickej osoby!!!S tým hormony skutočne nesúvisia!
Napadlo vás,drahá Kateřina,že na porodnom sále,event. oddelení mal niekto nejaké zdravotné,alebo poporodné problémy-aj keď zrovna porod neprebiehal?!
Myslela ste na to,že nejaká čerstvá mamička skutočne potrebuje práve vtedy pomoc porodníka alebo sestry?!Pochybujem,že vás niekto iný vobec napadol.Hlavne ,aby vy ste dostala,čo chcete,a to okamžite.Na vašom mieste by som svoje chovanie do sveta nevytrubovala,ale hanbila sa.
Pracujem denne s tehotnými ženami,a chvalabohu,ženy ako vy ,tvoria ešte stále menšinu.Aj keď sa v ďalšej diskusii asi dočkáte "pochvalných a povzbudzujúcich" reakcií.Z praxe viem,že tých slušných,neegoistických žien je ešte vždy viac.

Vám prajem,aby ste porodila V KLUDE zdravé dieťa,a aby zrovna v čase ,keď vy budete potrebovaž pomoc,nerumázgala za dvermi nejaká sebestredná,egocentrická tehulka,dožadujúca sa /vo vašom konkrétnom prípade/ nezaslúženej pozornosti!~q~~q~
16.2.2009 21:29:34
Naprosto s Vámi souhlasím.
Janiny, Vicky08/05 Sofií01/09
16.2.2009 14:54:28
No o lidech to všechno určitě je. Ale vemte si, že by takhle chodil každej a každej byl chtěl "jen" 10 minut jejich času!! Co by asi tak celý den dělali?? Přijde mi to taky přehnaný!!
Ilona a její holčičky
  • 
16.2.2009 14:52:34
A sestřičky v nemocnici nejsou ženy?
Ilona a její holčičky
  • 
16.2.2009 14:49:06
Už jsem se s tebou, Libiku, dlouho v diskuzích nesetkala, ale opět s tebou musím, jako v mnoha případech, jenom a jenom souhlasit.
Epepe
16.2.2009 13:46:12
Pokud dobře čtu, vrchní sestra autorce výslovně řekla, že v daný den se jí rozhodně věnovat nemůže. To já tedy nepovažuju za dohodnutou schůzku.

V porodnicích je určitě co kritizovat, ale tohle mi přijde zbytečné. Obzvlášť otázky: "je tady někdo, kdo se nebojí vrchní sestry?", zajímalo by mě, kde pracovala před porodem autorka, když si mohla dovolit nerespektovat pokyny nadřízených.
Grainne
16.2.2009 12:41:56
Ono je třeba v první řadě zpracovat manžela právě pro případ, že se "hormony vzbouří". Dost se mi to osvědčilo, takže můj muž "číhal" a jakmile vycítil, že nemůžu, začal vyjednávat on. U něj to nemohli svádět na hormonální bouři, takže zafungovaly staré společenské stereotypy - Pa se podřídí razantnímu chlapovi a u lékaře - chlap s chlapem se vždycky domluví. Je to směšné, ale funguje to.
Předpokládá to ovšem "vzdělání" muže a hlavně to, že nepůjde proti tobě.
Někdy je třeba mu předem vtlouci do hlavy, že jeho povinností je chránit ženu a dítě.
Irena
  • 
16.2.2009 12:33:51
Jdi třeba do prdele. Na co jsem alergická, když někdo oslovuje dospělé ženy jako děvčata. To je jak za komančů ve fabrice, k..rva!!!
Kaťula
  • 
16.2.2009 12:30:27
Jám mám podobnou zkušenost 2006 ve Slané. Nikam jsem se nemohla dovolat, když jsem se dovolala odkázali mě jinam a tam se zase divili proč oni. No hrůza. Měla jsem se zachovat jako autorka a nejezdit tam, prvotní problémy byly předzvěst následujícího. Jenže můj manžel byl bohužel strašně chytrý, jeho kamarád s ženou tam byli velmi spokojení, tak prý my budem taky :-) Jenže, jak později vyšlo najevo, jsou to příbuzní ředitele nemocnice, takže měli vše all inclusive (např. rezervovaný nadstandart, což pochopitelně rezervovat nejde, že). Jinak mě docela během těhotenství štvalo, jak se na mě pohlíží jako na nesvéprávnou hysterku a žvásty o hormonech a já nevím co. Cokoliv chtěl manžel shodit ze stolu, svedl na hormony.
16.2.2009 11:12:29
Libiku, a ty jí chceš pomoct? Tím že kopeš do někoho, kdo už leží na zemi, se fakt vyznamenáváš..:-© Takovou pomoc si můžeš klidně nechat~y~
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 694 [Dalších 674 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.