Bbobule |
|
|
13.2.2009 19:56:13
Co je to za chlapa,když se takhle chová?Uvědomte si ,že to co udělá ted s vámi své přítelkyni,udělá jednou Vám.Také potom budete ta chápající?Až vás opustí kvůli jiné?A nejlépe těhotnou?K čemu Vám bude,že bude mít s dítětem krásný vztah?Zkuste se vcítit do oné podváděné,těhotné ženy.Vy se ptáte máte li jít za svým srdcem,ale podle mého názoru,onen muž srdce nemá.
|
Jana |
| • |
16.9.2008 22:35:44
Ahoj Veroniko, musím se přiznat, že mě tvůj článek zaujal. Přistihla jsem se, že o něm přemýšlím před spaním a vyprávím svým kamarádkám. Je docela odvaha, uveřejnit jej na tomhle serveru, a následky jsou dobře předvídatelné - názory v diskuzích jsou hodně radikální. Na jednu stranu s tebou cítím. Jsi zamilovaná, a přijít o svého partnera by tě bolelo. Na druhou stranu jsme se nad diskuzí dobře bavila. A ráda bych k tomu dodala - těžko si dovedu představit horší věc, než kdyby mě přítel opustil těhotnou. Mě se na miminku moc líbí právě to společné prožívání, radost, sdílená od prvního úžasného okamžiku při porodu. Manžel je pro mě od začátku obrovská pomoc. Bez něho bych já, i naše princezna, byla hodně ochuzená. Takže, kdyby ode mě manžel odešel v době, kdy bych byla těhotná, brala bych to jako obrovskou zradu. A taky by to určitě vypovídalo něco o jeho osobních kvalitách. Život není jen závava, ale také zodpovědnost, kterou musím nést za svoje jednání. Na druhou straně chápu i tvůj postoj - je těžké někoho fajn potkat, navíc jsou skoro všichni chlapi nezadaní. A jsi zamilovaná ... Ale myslím, že vidíš opravdu přes růžové brýle. Chlap, který hledá jinou známost na internetu v době, kdy se snaží o/nebo čeká miminko, mi nepřipadá vůbec fér. Bála bych se, že mi to jendou udělá taky, zvlášť, když už to udělal své bývalé ženě. Přišlo by mi lepší jít od něj, ale to teď určitě nebudeš chtít slyšet. Tak ti držím palce. Dobrou.
|
| • |
14.9.2008 15:48:17
Jsi úžasně naivní a důvěřivá!
Ale hodně tě chápu, sama jsem prožila něco hodně podobného. A ten "pan úžasný" se nakonec opravdu objevil u mých dveří s kufrem a já byla strašně šťastná. To že opustil ženu a dvě děti pro mně nic neznamenalo, vždyť jeho žena byla "tak hrozná"! A teď po pár letech (5 let) úžasného života a narození dcery (jsem ještě na mateřské a ještě budu), pan "úžasný" opět sbalil svůj "kufr" a odešel, protože se strašně zamiloval a nedokáže se jí vzdát! Nechal mně tady s domem na hypotéku, autem na leasing naprosto bez prostředků, protože jemu už žádné peníze nezbývají, musí platit alimenty bývalé ženě, nové bydlení a nová milenka taky něco stojí a naše dcera ho už absolutně nezajímá = neviděl jí víc jak čtvrt roku.... Hodně jsem přemýšlela a říkám si, že bych se měla jít jeho první ženě omluvit za tu bolest, co jsem vlastně způsobila, dneska už to chápu trošku jinak. A hlavně vím, že takový člověk to bude opakovat neustále dokola = vždyť je to přece tak snadné si ten kufr sbalit a jít někam jinam jakmile spadnou růžové brýle zamilovanosti. Moc ti držím palce, aby jsi našla někoho méně ideálního a ale hlavně zodpovědného! |
|
12.9.2008 12:42:35
také se mi stalo něco podobného, jsem v 7 měsíci těhotenství a otec tohoto dítěte mě opustil po několikaleté známosti kvůli jiné když jsem mu ve 2. měsících oznámila že jsem těhotná, teď se ke mě nehlásí a rozhlašuje, že za náš rozchod mohu já a jak moc jsem mu ublížila...byl to také můj vysněný muž a pořád mi ještě chybí, ale kdybych stála znovu před volbou mít dítě a nebo zůstat s ním tak bych se rozhodla jako na začátku, protože to je jediné co mě utišuje, že už vlastně nikdy nebudu sama, ale já a dítě. Už vím, že takový vysnění chlapi prostě neexistují, možná se tak tváří, ale jak dlouho, většinou se pak změní a sami pak litujeme toho co jsme kdysi udělali.Nijak tě nesoudím, ale vím jaké to je být sama a věř, že to jde i bez vysněného muže.
![]() |
Ivka |
| • |
11.9.2008 20:08:15
Hm, pěkný článek. Já osobně neuznávám ženy, které "přetahují" muže od jiné ženy s kterou mají nebo čekají malé děti. Je zoufalé dávat argument, že ji nemiluje a že ho asi sexuálně neuspokojuje, jako ty. Jak to můžeš vědět??? Byla jsi při tom??? Slyšet jen jednu stranu, to je jednoduché dělat závěr. Chlap jako tvůj "vysněný", ale je možno si takového chlapa vážit, když při sebemenším problému s přítelkyní hledá jinou?????
|
Lucie, 1.5 roku syn |
| • |
9.9.2008 21:23:35
Rosali,
velmi si cenim vasich prispevku,ikdyz vidim,ze dost zen je bojovnych. Snazila jsem se procitat vase odpovedi a je videt, ze mate za sebou opravdu bohate zkusenosti a ze vase pokora ma pevny zaklad! Kez by bylo vice takovych lidi,protoze jak spravne pisete, nikdo z nas neni bez viny a nikdy nevime, kdy budeme vystaveni podobne situaci at uz v jakekoli roli ze tri zminenych. Preji vam vsechno dobre a dekuji za vasi odvahu a uprimnost, se kterou vystupujete! |
| • |
9.9.2008 15:52:01
Nemohu si pomoct, ale mám pocit, že muž vašeho srdce, Veroniko, lže kudy chodí a nejvíc obelhává vás. Skutečně čekají dítě anebo to víte jen proto, že ON vám to napsal? Připadá mi totiž z toho, co jste napsala, že vás má jen na bezvadné sexuální vydovádění a jinak je mu fajn s přítelkyní, kterou určitě nechce opustit. Když jste na něj přitlačila, že ho chcete jen pro sebe, měl argument společný majetek a společné známé, když jste pořád "nedala pokoj" vytáhl silnější kalibr - těhotenství přítelkyně. Měla jsem kamarádku, která se seznámila s nějakým mužem, nelíbil se jí, ale začal být dotěrný, tak mu řekla, že zjistila, že je těhotná (ne s ním). Od té doby ho neviděla a měla pokoj. Nezkouší náhodou tohle na vás váš IDOL?
|
Marta, 2 děti |
| • |
9.9.2008 11:17:50
Autorko, ale pak to teda vůbec nechápu? Když jste spolu začali chodit, jeho partnerka těhotná nebyla. Proč to teda s ní neukončil a nešel za tebou? A proč s ní teda dál spí? Protože tě má jen za milenku? A pak se mu velice hodí, že se svou partnerkou čeká dítě, takže od ní nemůže odejít? Nechápu, co řešíš? Sama píšeš, že se znáte půl roku. To je snad dost dlouhá doba, ne?! A jestli se ohání majetkem a příbuznýma, je to fakt chudák. Očividně hledal na netu povyražení a ne novou ženu
![]() |
hokove |
|
8.9.2008 23:01:56
veroniko,
rozumim ti. taky jsem mela sveho pana uzasneho. byl (a stale je) zenaty, mel dve deti, kvuli kterym se nechtel rozvest. rikal, ze sve deti miluje a chce byt s nimi, chce je vychovavat a davat jim maximum. chapala jsem to a v mych ocich tim jeste vic rostl. chtel s rozvodem pockat, az povyrostou a budou schopni pochopit, proc jejich rodice nemohou zit spolu. nevadilo mi cekat. milovala jsem ho a verila, ze on miluje me... ...az do doby, kdy jsem otehotnela. najednou to byl uplne jiny clovek. zkousel me presvedcit, litoval se, nakonec vycital. pravnik mu poradil geneticke testy, aby nahodou cely zivot neplatil na cizi dite... anicce je jeden rok. videl ji asi 10x. ted uz ale jezdit nebude vubec. pred nekolika tydny volal, ze je stastne zamilovany, ze casto place stestim... a proto uz s nami v kontaktu byt nemuze. jina naivni ted ceka na svuj osud... a ja jsem stastna, ze jsem jeho krute vydirani ustala a mam krasnou zdravou dceru. tehotenstvi odhlalilo pravdu. ztratila jsem sveho "uzasneho", ikdyz ne tak docela. to nejlepsi z nej mam a to ostatni nestalo za to. preju ti, aby ses rozhodla spravne. mozna je opravdu uzasny, ale mozna je to jen hra, kterou muze ukoncit, kdyz ho budes hodne potrebovat... eva |
Radka |
| • |
8.9.2008 22:39:34
Nechápu, jak může být někdo tak neuvěřitelně naivní a věřit parchantovi, jež čeká dítě s partnerkou a klidně si odskakuje bokem.
Nechápu, jak ženská, která je již matkou, dokáže být tak neuvěřitelně bezohledná, k těhotné ženě. Napadá mě pouze 1 přirovnání ale obávám se, že bych ten ubohý skot urazila. Je mi 40, mám 3 děti, prožila jsem ledacos. Tohle mi ale fakt mozek nebere... Leda, že by dotyčná kecala... |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.