Teraza Horáková |
|
1.8.2008 19:59:09
posílám malý příspěvek, trochu jsem si "vyklidila" konto svými adoptivními dětmi v Keni a Zdravotním klaunu. Ať se to povede.
|
|
|
1.8.2008 14:21:30
Mockrát děkuji.
Dostala jsem informaci od FRPS,že na kontě je celkem 29 200kč. |
Honza |
| • |
31.7.2008 10:01:31
Zdravim, rad prispeji, kolik uz jste vybrali?
|
|
|
25.7.2008 9:13:14
Děkuji mockrát a mimochodem Štěpa na kochleáru.cz jsem já.
Když mohu také na tyto stránky píši. Ale nad maličkostmi jakou jsou skryté titulky apd. vůbec neřeším. Hlavně,že titulky jsou a spoustu věcí si domyslím. Ještě jednou děkuji a na setkání v diskuzi kochleáru. |
|
|
24.7.2008 13:23:59
Milá Štěpo,
už jsme se vrátili z dovolené a tak jsem zaslala alespoň malou částku na uvedený účet,snad i tím málem přispějeme aby mohl Péťa používat nový typ CI. Těším se až pošlete fotku Péti a také napíšete jaké dělá Péťa pokroky ve škole.Navštěvuji též stránky Kochlear.cz tak třeba Vaše příspěvky brzy najdu i tam.Pěkný zbytek prázdnin!Jitka a Danielka ![]() |
|
|
17.7.2008 22:37:22
Dobry den pani Stepo,
vse jsem si opsala a zacatkem tydne vam zasleme nasi vypomoc. Drzim pesti a posilam pozdrav Petovi.S pozdravem Lucie ![]() |
|
|
15.7.2008 17:00:25
Milá Lucko,
posílám bankovní údaje pro převod peněz ze zahraničí. pro převod ze zahraničí se uvede náš IBAN a SWIFT code a ty # jsou následující: # SWIFT: KOMBCZPPXXX # IBAN: CZ1301000000000016835061 # Variabilní symbol se uvede jako u nás a mělo by to normálně přijít na náš # účet. data jsou okopírovaná z mailu od paní účetní. Mockrát děkuji za podporu. Hezké léto. Štěpa |
| • |
14.7.2008 20:28:26
Siddi,
mohu tě ujistit, že v tomhle případě se jistě nejedná o podvod. I moje dcera je neslyšící s CI, a přesně vím, o co se jedná. A pokud chceš opravdu přispět, není přece problém, zjistit si veškeré podrobnosti. Zvážení důvěryhodnosti je jen a jen na tobě. |
Míša |
| • |
12.7.2008 23:29:50
No tentokrát to ale fakt nevypadá na podvod. Chápu ale váš skeptizmus, kolikrát už se takhle sbíralo na dobrou věc a byl to podvod. Mne spíš vytáčí, že pro skutečně potřebné a zejména děti nejsou prostředky a lidé se musí takto doprošovat.
A teď mne zvedlo ze židle, že feťáci budou mít zdarma očkování proti žloutence, a malé děti musí platit. Asi se budu tvářit jako provařená fetna s malým závisláčkem a půjdu si stoupnout do fronty na bezplatnou vakcínu. |
Antonieta |
|
|
10.7.2008 13:23:46
Milý Péťo a maminko Štěpo,
přejeme Vám, aby se potřebná částka co nejdříve nasbírala. Naše osmičlenná rodina přispěje alespoň malou částkou. Přeji všem krásné prázdniny Antonie |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.