| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O řidičáku a mytí nádobí

Příspěvky 110 z 130 [Dalších 120 >>]
pala2
15.5.2008 10:20:27
Tak děvčata, včera jsem ten řidičák udělala!!! Teď si ještě ty 3 týdny počkat než to přijde z Prahy a můžeme jezdit. Jupí!!!
Raduza
12.4.2008 21:18:39
TAky po mně instruktor po zařazení trojky místo dvojky řval "Moravcová vy jste magor, vy se to nikdy nenaučíte". Nakonec mi pomohl u zkoušek a řekl, že ví u koho si to může dovolit :-)). Řízemí mě moc baví, ale v zimě po jednom uklouznutí na ledě a několika hodinách mám strach :-(. Už je to deset let, ale ta památka je snad živější než byla tehdy. Možná je to tím, že vozím dva poklady. Nejvíc jezdím u rodičů na vesnici, ve městě auto moc nevytahuji, neboť většinou pak není kde zaparkovat :-(, to je na tom největší stres, že budu s děckama jezdit kolem dokola a pak stejně zaparkuju dva km od domu a ještě doma dostanu nadaný :-(.
Nikola
  • 
10.4.2008 12:51:06
Tak sem nepiš, tvoje názory chtějí ostatní uvést na pravou míru a přesvědčit tě,že tvůj názor není až zas tak správný, jak si myslíš. Jenže kde nic není, ani smrt nebere a komu není shůry dáno v apatyce nekoupí.
9.4.2008 9:18:45
Dano díky za radu,to mě nenapadlo:-)je to dobrej nápad.U nás se parkuje opravdu špatně,skoro vždycky musíš zacouvat a to je pro mě nejhorší,ale budu trénovat.Doma mám podporu až moc,dá mi klidně klíčky a řekne jeď:-)dokonce ho podezřívám,že se mě chce tímhle způsobem zbavit:-))
díky za podporu všem,dám vědět až se do toho pustim,aby jste v ten den nevyjížděli do ulic:-)pa Kamila
Lea a dva kluci
  • 
7.4.2008 22:22:32
Jak jsi na to přišel Mystiku???. Já například dělala řidičák až po dvou dětech bylo mi 29 a mojí segře 19 a už celých 10 let obě jezdíme po celé republice. Manžel mi taky vykládá jak to neumím jak on, ale radši to beru jedním uchem tam a druhým ven. Já mu taky připomínám právě jsi spočítal zuby při řazení, takže se nenechávám znervoznit. Například náš brácha udělal řidičák, protože to byla podmínka při vstupu do zaměstnání a nejezdí. Nic mu to neříká, auto nemá. Zato my se segrou máme naježděno a i když jsem bráchovi říkala, ať jezdí třeba s něčím starším tak říká, že se všude dostane MHD. Zato já pochopila, že nosit nemocné děti jedno na zádech a druhé v náručí není to pravé ořechové. S manželem se skoro rveme o to kdo bude kam řídit a nedělá mi problémy ani jezdit sama nebo s dětmi. Manžel nemá narozdíl ode mě orientační smysl a tak kde to neznáme radši naviguji a když řídím, občas musím buď za jízdy koukat sama do mapy, kam jet nebo zastavit a najít si cestu, protože manžel tvrdí, že mu ukradli cesty z mapy. :-D Takže žádný takový nesmysly o tom, jak jsou ženské neschopné a muži schopní za volantem neuznávám....
Lea a dva kluci
  • 
7.4.2008 22:21:51
Jak jsi na to přišel Mystiku???. Já například dělala řidičák až po dvou dětech bylo mi 29 a mojí segře 19 a už celých 10 let obě jezdíme po celé republice. Manžel mi taky vykládá jak to neumím jak on, ale radši to beru jedním uchem tam a druhým ven. Já mu taky připomínám právě jsi spočítal zuby při řazení, takže se nenechávám znervoznit. Například náš brácha udělal řidičák, protože to byla podmínka při vstupu do zaměstnání a nejezdí. Nic mu to neříká, auto nemá. Zato my se segrou máme naježděno a i když jsem bráchovi říkala, ať jezdí třeba s něčím starším tak říká, že se všude dostane MHD. Zato já pochopila, že nosit nemocné děti jedno na zádech a druhé v náručí není to pravé ořechové. S manželem se skoro rveme o to kdo bude kam řídit a nedělá mi problémy ani jezdit sama nebo s dětmi. Manžel nemá narozdíl ode mě orientační smysl a tak kde to neznáme radši naviguji a když řídím, občas musím buď za jízdy koukat sama do mapy, kam jet nebo zastavit a najít si cestu, protože manžel tvrdí, že mu ukradli cesty z mapy. :-D Takže žádný takový nesmysly o tom, jak jsou ženské neschopné a muži schopní za volantem neuznávám....
Dana a Viki ( 01/04)
  • 
7.4.2008 17:57:13
Kamčo, já jsem naštěstí problém s parkováním nikdy neměla, ono to ani ve velkoměstě jinak nejde, to bys nazaparkovala nikde, ale kamarádka se učila parkovat mezi dvě plastové popelnice, které jí její milý manžel ještě barevně natřel, aby je lépe viděla. Dalo jí to práci, ale natrénovala to. I když je pravda, že když může, neparkuje do řady, ale tzv. popředu. Jde opravdu jen o trénink. Já měla roky Renault 5, což je prcek se kterým bys i do řady zaparkovala popředu, teď mám rok Ford Focus kombi, který je o dost delší a taky jsem chvíli neměla odhad. Držím palce, snad máš i doma "podporu".
7.4.2008 16:43:57
Byla jsem na tom podobně - potily se mi dlaně jenom při pomyšlení, že mám někam jet a všemožně hledala důvody, jak se řízení vyhnout... A pak jsem se prostě rozhodla - koupili jsme auto jenom pro mě a od té chvíle jsem si autobus zakázala. Tak čtyři, šest týdnů to bylo opravdu sebepřekonávání, před každou cestou jsem si v duchu prošla všechny křižovatky i možnosti parkování, ale pak se to najednou zlomilo a šlo to - řekla jsem si prostě "nějak si poradím". Ta svoboda, kterou člověk získá, je opravdu obrovská - a navíc - piju teď mnohem míň alkohol, protože jsem pořád někde autem, což má pozitivní vliv na zdraví! ~k~
7.4.2008 11:12:41
Františku díky za povzbuzení:-)já ani nevěděla,že je vyhrazený místo na tankování jen pro náklaďáky:-)))takže by se mi to časem stalo určitě taky....:-)
Můj problém je hlavěn v tom,že jak se mi v autě nevede(chípne mi to,hned se nerozjedu)tak zmatkuju,znervoznim a je to v pr....chybí mi ten klídek a nadhled.Taky se mi stalo několikrát,že parkuju a za mnou kolona troubícíh aut,no a pak v klidu zaparkuj....takže jsem znova objela celej blok,vrátim se na původní místo a znova parkuju a znova kolona aut za mnou:-)nebo už je to místo zabraný....takže vlastně hodinu nedělám nic jinýho,než že parkuju:-)absolutně vyřízená,zdrcená,spocená,nervozní.Když mám čas,koukám z balkonu jak ostatní parkujou(hlavně na ženský)a prostě pro mě je tohle asi nad mý možnosti:-)Nejsem technickej tip,nechápu souvislosti v autě,jak se co děje a proč.Zaráží mě,že dřív jsem v pohodě jezdila a teď mám asi nějakej blok nebo co.Automat je o kolik dražší?uvažujem,že koupíme pro mě nějaký autíčko,který by sneslo všechny ty moje začátečnický chyby,chci něco malýho,nejlépe angličáka,abych zaparkovala:-)ne dělám si srandu,ale jaký auto je pro mě asi tak nejvyhovující?jestli se teda k tomu dokopu,tak budu hlavně vozit syna,tak mi jde i o to,aby bylo co nejbezpečnější,díky za rady
  • 
7.4.2008 11:09:15
Já také mám řidičák a nemám odvahu řídit.Dlouho jsem měla řidičák bez auta.Teď je obojí.Připlatila jsem si jízdy.Abych molha na silnici.A stejně nejezdím.Když slyším manžela nabo tchána,jak nadávají za volantem na ostatní řidiče.Nebo když vidím,jaké jsou situace.Tak fakt nemám odvahu.Asi budu muset přehodnotit situaci.A začít uvažovat,jako když syn se učil jezdit sám do školy přes celou Plzeň.To jsem si myslela,že na něj nebude vloženo víc,než svými zkušenostmi zvládne.Tak to bude asi i se mnou!
 Příspěvky 110 z 130 [Dalších 120 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.