Dita |
| • |
6.4.2008 19:36:33
Na ja.
|
Cindule 1 ještěrka, 16 m |
| • |
6.4.2008 17:29:47
tak ten jsem vždy v mirkošce nahřívala mojí malé, když měla 3-měsíční koliku, aby jí šly prdíky dobře ven
)) |
Dita |
| • |
6.4.2008 16:41:56
Nejspíš úplně vymaštěné.
|
Líza |
|
|
6.4.2008 15:58:40
Tomuhle, co jsi předvedl, se v nevirtuálních situacích říká "schodišťový efekt". Jako že když tě někdo dostane (tedy nikoli "do prázdna", ale "do černého", Jarouši), tak odpovíš jakousi banálnost a až při odchodu tě napadají ty třeskutě vtipné hlášky, které jsi měl říct hned. Tady schodiště není, tak to spraví druhý příspěvek. Akorát s tou třeskutostí to není tak horký.
|
|
|
6.4.2008 15:25:22
Manžel mi také nechtěl půjčovat auto, tak jsme si v autoškole zaplatila kondiční jízdy. Jednak je to bezpečnější (auta z autoškoly mají druhou brzdu i spojku), jednak instruktor viděl už leccos a je za to placený, takže se nerozčiluje. Trénovat na parkovišti se dá maximálně couvání, s opravdovým provozem to nemá nic společného - fakt kondiční jízdy vřele doporučuju!
|
Milada. |
|
|
6.4.2008 14:26:14
Třeba jezdí Warťasem nebo něčím, co má prostě páku pod volantem (Trabant), tato auta mají páčky maličkatý
)Ale vsadím se, že jezdí v klobouku ))))))))))( http://aktualne.centrum.cz/finance/penize-a-investice/clanek.phtml?id=601546 ) |
|
|
6.4.2008 14:23:45
))))))))....a taková nadměrná velikost![]() |
Líza |
|
|
6.4.2008 14:21:28
Lizzie, no však, - ostatně, jak psal výše o tom laskání se šaltpákou, ona šaltpáka je typický FALICKÝ symbol, takže to rozhodně není, jako by laskal někde ženskou, ale chlapa, žejo, Jarouši... další střípek tvé latentní homosexuality ;-)
|
Líza |
|
|
6.4.2008 14:13:08
Katko, není to trochu jinak? Přijde mi, že spousta lidí, kteří mají opravdu slušná auta, je má služební - to ovšem dost dobře nemůže doma nechat manželce a jezdit k zákazníkům a do firmy s manželčiným favoritem.
Nebo žiju někde jinde, ale sakra lidi, co to máte doma za -píp-? Jaký - já ji k tomu nepustím, jaký - je moc mokro, je tam moc zatáček? Neměli by se partneři VZÁJEMNĚ podporovat? Co to je, nechala jsem řízení, protože mi do toho tak kecal, že mě otrávil? Fakt nechápu tyhle postoje (jako chápu že si to pak člověk nechá zhnusit, ale nechápu ty chlapy - to jsou tak nesebevědomí, že potřebujou mít doma někoho, kdo nedojede ani na nákup?). Taky mám za sebou léta neřízení, protože jsem se bála něco udělat cizímu autu. Můj muž mě ale celou tu dobu řídit nutil - já se nedala ;-). Až když jsem koupila svoje. Teď jsem v tý kategorii, která najezdí desítky tisíc za rok a je to v pohodě, baví mě to, není problém. Jakmile člověk za to sedne a začne řídit, nejlépe v Praze, denně, bez výjimek, prostě se to zlomí - strach přejde a řízení je pohoda. |
macerno |
|
|
6.4.2008 14:11:24
Nechápu, jak to souvisí s řízením?! Nicméně díky za informaci, že muž svůj penis vědomě a aktivně ovládá
. Až se dopracujete k novější literatuře, podle které už s ním bude muž zřejmě zacházet jako se cvičeným zvířátkem, napište něco na rodinu. Zatím žiju v bludu, že aktivita (tj. pohyb) vychází při styku z úplně jiných míst a probíhá pomocí jiných svalových skupin (které má a aktivně používá rovněž každá žena), než kterými zřejmě dle Vašeho přesvědčení vládne penis (zvlášť záhadné mi v té souvislosti připadá aktivní a vůlí ovládané vylučování tělesných tekutin, to už je husarský kousek, to je na knihu, kterou si leckterý neinformovaný muž rád koupí). Kdyby bylo možné dát mezi lidi prosté dělítko na aktivní muže a pasívní ženy, kteří se poznají dle rozdílného pohlaví a jeho rozdílného fungování (a vnímání své sexuality), byl by svět nesmírně jednoduchý. Na všechny jedince stejného pohlaví by platily stejné vzorce chování a všichni by měli stejné potřeby . Naštěstí ne všichni muži se považují za téměř neovladatelné primitivní pudově řízené stroje na sperma, kterým míří téměř proti své vůli na každou osobu opačného pohlaví. Dnes už je muž, jehož jedinou starostí je dobývání světa šířením své genetické informace, a bez jehož bdělého aktivního chování by se svět a žena nepohnuli ani o píď, docela rarita. Autorčin květnatý styl poplatný době je třeba vnímat s rezervou vzhledem k tehdejšímu chápání ženské sexuality (i samotnými ženami). Některá přepjatá slova, kterými popisuje něco tak přirozeného jako je fungování ženského organismu, se příliš neliší od jejího celkového z našeho pohledu těžkopádného slohu. Kdo četl více, může srovnat. |
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.