| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O řidičáku a mytí nádobí

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 130 [Dalších 110 >>]
Fandan
7.4.2008 10:53:52
To s tim tankovanim nic neni, to se muze stat. Moje znama si koupila diesel a kdyz sla poprve tankovat tak si stoupla tam, kde normalne tankuji jenom nakladaky. No a nez prisla na to, ze ta pistole je jaksi trosku vetsi a u osobniho auta to proste do te dirky na tankovani nedas tak si postrikala pulku auta naftou :-D. Myslim, ze kdyz za tu naftu platila byla to vetsi sou. Jinak neves hlavu. Spojku u prvniho auta zhuntuje spousta lidi (muzes koupit automat) a rok, dva je opravdu potreba na to, aby se clovek stal prumernym ridicem. Ono jak se rika, zadny uceny z nebe nespadnul.
7.4.2008 9:56:40
Tak jsem si přečetla pár příspěvků,jsem ráda,že v tom nejsem sama,ale na druhou stranu mě to ani nepovzbudilo sednout do auta a jet.Já bych totiž potřebovala vjet do ulic,ale bez žádnýho provozu:-)bez aut,bez chodců:-)a celej den trénovat rozjezdy,parkování,jak tu některá z váspsala,že najednou neví co udělat dřív,když vjíždí na křižovatku:-)atd atd...ženský jsou dobrý opravdu v tom,že zvládaj dělat milion věcí najednou(vařit,prát,krmit dítě,žehlit,u toho dělat domácí úkoly třeba se starším dítětěm,mezitim uvařit kafe manželovi,telefonovat kamarádce..no znáte to,tak proč probůh to takhle nefunguje i v autě????mě by vážně zajímal názor odorníka na tohle.Jak jsem psala o příspěvek výš,při kondičkách katastrofa,vyhozený peníze,byla bych na tom líp,kdybych sedla do auta a jela sama..řekl mi,že tak do dvou let ze mě bude průměrnej řidič,když teda budu řídit denně....povzbuzující co?:-)a že si sice zničim spojku,ale dostanu se z místa na místo:-)

jinak jsem jednou musela poprosit souseda,aby mi zaparkoval,ten se usmíval,jako že to chápe(prostě ženská no:-)a u benzínky jsem místo za 200 natankovala za 20 a ten chlápek se mohl potrhat smíchy,když jsem se dvila,že chce jen dvacku:-)

plno kamarádek se mi nabízí,že bude jezdit se mnou,ale to já nechci,mě spolujezdec-řidič znervozňuje

a taky se bojim dost parkování,jak jste se to probůh naučily?????tady není místo a když,tak je to na milimetry a to nezvládnu ani náhodou,auto přede mnou a za mnou by byly zdemolovaný:-)

no nic,dál budu jezdit mhd,dál budem chodit se synem všude pěšky(je jaro:-)a další výmluvy a další výmluvy......:-)

hezkej den
Fandan
7.4.2008 7:56:33
"Vždy totiž budou vypadat jako velcí šikulové, když za nimi budou ještě téměř všechny ženy" - to je docela vtipne :-D. Jinak ja osobne nemam rad takove to deleni na muze vs. zeny za volantem. Moje mama je bez diskuze mnohem lepsi ridic nez tata a rekl bych, ze i mnohem lepsi ridic nez 90% ridicu na silnici. Moje zena jezdi kazdy den a rozhodne neni spatny ridic. Pravda, moje sestra je traged, ale to ma po tatovi :-). Ono to chce tak rok, dva jezdit a potom clovek uz neco za tim volantem umi. Jinak, jestli se nemylim, tak na tom malem obrazku na zacatku clanku sedi ta slecna na Porsche. Tak s tim bych prvni jizdy moc nezacinal ;).
7.4.2008 1:15:24
Nejdřív mě odradil můj táta: "Ty, tele pitomý, si papíry nedělej."- to mi bylo asi 22. A taky manžel - řídil on a basta.
Ale pak jsem se rozvedla, přestěhovala do menšího města a nic jiného mi nezbývalo. Dnes už mě řidičák několik let i živí!
No a můj první pocit s čerstvými papíry? Trochu mi auto ujíždí pod rukama - to zvládnu; nikdo mi do řízení nekecá - skvělý; úžasně povznášející pocit - já to zvládla a teď už mi chybí jen ten pilotní průkaz! Teď už na něj šetřím!b ;)
Barka
  • 
6.4.2008 22:47:30
Mimochodem, Mystiku, bych se tolik nebála sednout si za volant a řídit, třeba i v pátek odpoledne v Praze... kdyby tolik chlapů nejezdilo jako pras.ta, víš?? Vzhledem k tomu, jak veliké procento mužů řídí, je bohužel i vysoké procento bezohledných vypatlanců, kteří jezdí křižovatkou na červenou, stojí na zákazech vjezdu a stání, nedávají přednost, porušují předpisy a masírují si svého.... éééé, pardon, masírují si své mužské ego v autě - čím větší auto a agresivnější jízda, tím se to ego zvětšuje :o))) a jestli mi napíšeš, že nemám pravdu, tak jsi pěkněj kecka :o)))
Dana a Viki ( 01/04)
  • 
6.4.2008 22:16:57
Tak za prvé Vám všem držím palce, abyste jednou ten řidičák zvládly. Teprve pak pocítíte "tu volnost a neomezenost" před neustálým dožadováním, že někam potřebujete. Já to znám naštěstí jen z doslechu. Řidičák mám od svých 18ti let a jezdím a jezdím. Původem z Prahy, již 8 let spokojenou "vesničankou", která prostě nastartuje vlastní auto ( manžel má svoje), naloží dítě ( případně další....psa, kocoura) a jedeme: nakoupit, na plavání, na výlet, do města..... ještě na MD kdykoliv a kamkoliv. Teď se to kdykoliv trochu omezilo, ale zase jezdím autem do práce. Ne, že by se tam nedalo dostat vlakem, ale finančně to vyjde stejně a jsem "pánem svého času". Nedovedu si představit, že bych čekala, až se manžel vrátí z práce a pak někam cestovala.
Takže ženský vydržte, jde to, trénujte a nebojte se. Držíme palečky.
Dana, Kubík 05
  • 
6.4.2008 21:54:38
No, pilotní průkaz na větroň lze získat už v šestnácti a na ultralight je (nebo tedy před deseti lety bylo) třeba mít o pět nalétaných hodin méně než je počet odježděných hodin v autoškole...
BTW: pilotní průkaz nemám (mám to z druhé ale ověřené ruky), řidičák mám, ale stejně nejezdím, protože se bojím. Zatím mám jenom jedno dítko a všude dojedu MHD, tak mě nic netlačí :-)
Barka
  • 
6.4.2008 20:51:31
??? MYSTIKu, NEMÁŠ POCIT, ŽE MÁŠ...... PROBLÉM?? MÁM POCIT, ŽE BYS MĚL JÍT K DOKTOROVI... NEBO DO JINÉ DISKUZE :o))
Barka
  • 
6.4.2008 20:48:39
Hmmm, tobe a ostatnim se rekne, sednete si a jedte - ale pro nas to je to same, jako kdybyste vy, zkusenme ridicky, mely ridit najednou vrtulnik nebo letadlo, vis?? Tak asi tak :o)))
Dita
  • 
6.4.2008 19:42:08
No, ale aspoň ta nudná diskuse pod článkem získala další rozměr, že?
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 130 [Dalších 110 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.